Nieuws

12 juli 2023

Ondernemingsrecht

Banning adviseerde de aandeelhouder van Djambo Kidsplay bij de verkoop van alle aandelen in Djambo Kidsplay aan Ballorig.

Banning adviseerde de aandeelhouder van Djambo Kidsplay bij de verkoop van alle aandelen in Djambo Kidsplay aan Ballorig. Henk Brat, Jan Willem Reesink en Peter Kruit hebben deze transactie begeleid. Banning feliciteert beide partijen met deze transactie!

Lees meer >

05 juli 2023

Ondernemingsrecht

Banning adviseerde de aandeelhouders van Horesca Smulders bij de verkoop aan Horesca Lieferink

Banning is er trots op de aandeelhouders van Horesca Smulders te hebben begeleid bij de verkoop aan Horesca Lieferink. Lieke van Aarssen en Peter Kruit hebben deze transactie begeleid. Een link naar het bijbehorende persbericht vindt u hier.  Banning feliciteert beide partijen met deze transactie!

Lees meer >

16 juni 2023

Intellectueel Eigendomsrecht

De Douane neemt steeds meer namaakproducten in beslag!

RTL Z vroeg onze kantoorgenoot Ranee van der Straaten, specialist in intellectueel eigendomsrecht en namaakbestrijding, om toelichting. Wil je weten welke producten veel worden nagemaakt, en wat handelaren én merkhouders ertegen kunnen doen? Bekijk dan hier de uitzending van RTL Z (vanaf 01:50 min).

Lees meer >

15 juni 2023

“See You in Court”

Op 13 juni 2023 vond een nieuw uniek event plaats in de monumentale rechtszaal van ons Clubhuis in ’s-Hertogenbosch. Onder de titel ‘See You in Court’ kregen zes verschillende start-ups uit de regio ’s-Hertogenbosch een podium om hun businessmodel te pitchen (pleiten) tegenover een driekoppige jury en een divers publiek van potentiële investeerders en coaches.…

Lees meer >
1 2 48 49