Banning adviseert Axivate Horeca Group bij overname aandelen in het kapitaal van Restaurant ’t Reeuwijkse Hout B.V. en Osteria B.V.

expertise:

Ondernemingsrecht - M&A

28 oktober 2022

Banning is er trots op Axivate Horeca Group geadviseerd te hebben bij de overname van alle aandelen in het kapitaal van Restaurant ’t Reeuwijkse Hout B.V. en Osteria B.V.

Axivate Horeca Group is o.a. verbonden aan PK bar & kitchen (Bilthoven en Utrecht), Stadskasteel Oudaen, vier zaken in de Drieharingstraat in Utrecht (De Markt, Vintage, De Kleine Parade en Bar-Brasserie BREN), De Roskam in Houten, Cafe Egelantier in Den Dolder, Cafe Restaurant Rust Wat in Blaricum, Van Rossum & Breuren in Woerden en Buitenplaats Slangevegt in Breukelen. De bijzondere locaties en uitstraling zijn karakteristiek voor de horecabedrijven van Axivate.

Door de succesvolle afronding van deze transactie voegt Axivate Horeca Group twee restaurants toe aan haar portfolio. Restaurant ’T Reeuwijkse Hout en Osteria Mercatu bevinden zich beide in natuurgebied de Reeuwijkse Plassen in het Groene Hart.

Het dealteam bestond uit Jan Willem Reesink (lead) en Henk Brat. Overige Banning collega’s die waren betrokken zijn Peter Kruit, Jasper Huiskes en Milan van Woensel.

Een link naar het bijbehorende persbericht vindt u hier. Banning feliciteert Axivate Horeca Group met de succesvolle afronding van deze transactie.