Procesondersteuning

Banning Advocaten heeft een zeer ervaren afdeling Procesondersteuning met een uitstekende reputatie. Wij kunnen voor u alle administratieve werkzaamheden met betrekking tot rolzaken bij de rechtbanken (inclusief kantonzaken) en gerechtshoven verrichten. Veel advocatenkantoren doen een beroep op onze kennis en ervaring met procesondersteuning.

Per 1 september 2022 volgt Marc (M.A.J.G.) Janssen Philip van der Ven op als procesadvocaat. Nu de meeste processtukken in rolzaken digitaal kunnen worden ingediend kan Marc Janssen voor u landelijk als procesadvocaat optreden. Marc Janssen is tevens cassatieadvocaat. Zo nodig kunt u hem inschakelen voor het adviseren over en het voeren van cassatie- en prejudiciële procedures.

Desgewenst kunnen wij ook ondersteunen en adviseren bij de termijnbewaking van de rolzaken.

Helma Verhallen geeft sturing aan de afdeling Procesondersteuning.  Zij heeft jarenlange ervaring op het gebied van procesondersteuning. Samen met Annemiek Brouwers-de Waardt is zij graag bereid u met advies terzijde te staan, processtukken in te dienen en de termijnen voor u te bewaken.

De afdeling Procesondersteuning is bereikbaar via telefoonnummer 073 – 692 77 94 en per e-mail via procesondersteuning@banning.nl.

Op alle opdrachten aan de afdeling Procesondersteuning zijn de algemene voorwaarden van BANNING N.V. van toepassing en de algemene voorwaarden voor procesondersteuning.