Werken bij

Wij zijn actief op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen en particulieren relevant zijn. Met een relatief jong en buitengewoon enthousiast team van circa 46 gespecialiseerde advocaten en 25 stafmedewerkers zijn wij dagelijks werkzaam voor een brede groep van nationale en internationale cliënten. Ook mediators, plaatsvervangende raadsheren en universitair docenten behoren tot ons team. Wij hebben een landelijk erkend opleidingsinstituut, Banning Opleidingen en een cassatiepraktijk voor als het echt uitdagend wordt. 

Met onze ondernemende en pragmatische aanpak zijn wij in staat om cliënten optimaal van dienst te zijn. Kwaliteit is vanzelfsprekend: vaktechnische kennis en dienstverlening staan hoog in ons vaandel. De werksfeer laat zich typeren als dynamisch, waarbij geen dag hetzelfde is en jij als onze nieuwe collega continu wordt uitgedaagd. Wij gaan voor persoonlijke betrokkenheid en hebben kantoren in Amsterdam en Den Bosch.

Spreekt één van onze vacatures jou aan en wil jij uitgedaagd worden? De sollicitatiecommissie van ons kantoor ontvangt dan graag jouw sollicitatie. Zij voeren wekelijks overleg om jou zo snel als mogelijk feedback op jouw sollicitatie te kunnen geven.

Tref je geen vacature aan die jou aanspreekt, maar zou jij graag in aanmerking komen voor een functie binnen ons kantoor? Stuur ons dan jouw open sollicitatie toe.

Zien wij samen met jou die uitdaging? Dan zal er snel een kennismakingsgesprek volgen.