Debby Hermans heeft de specialisatieopleiding tot MfN mediator behaald

expertise:

Mediation

19 februari 2024

Een conflict kost veel energie, geld en tijd. Voor alle partijen. Steeds vaker wordt mediation ingezet om conflicten buiten de rechter op te lossen. Bij mediation zoeken partijen gezamenlijk naar een oplossing, onder professionele begeleiding van een neutrale mediator.

Wij zijn gespecialiseerd in mediation. Onze mediators zijn vanuit hun achtergrond in de advocatuur goed ingevoerd in de zakelijke en persoonlijke belangen van partijen en bieden oplossingsgerichte begeleiding met de juiste (juridische) kennis in huis.

Met trots delen wij dan ook mede dat onze kantoorgenote, Debby Hermans, de specialisatieopleiding tot MfN mediator met goed gevolg heeft afgerond en inmiddels als MfN-registermediator staat geregistreerd bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Met haar achtergrond als arbeidsrechtadvocaat zal zij zich gaan richten op arbeidsmediation. Van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

Heeft u een conflict aan de hand of wilt u verdere escalatie of een juridische procedure voorkomen? Neem vooral contact op met één van onze MfN- en/of vFAS-geregistreerde mediators.