Banning breidt team met mediators verder uit!

Banning breidt team met mediators verder uit!

mr. E.A. (Henk) Brat

expertise:

Mediation

29 mei 2024

Henk Brat heeft recent de specialisatieopleiding tot MfN-mediator met goed gevolg afgerond en staat inmiddels als MfN-registermediator geregistreerd bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

Hij is gespecialiseerd in zakelijke geschillen en in het bijzonder (aandeelhouders)geschillen binnen ondernemingen en geschillen binnen professionele dienstverleners. Henk is nieuwsgierig en kan onbevangen en zonder oordeel luisteren om zo partijen zelf tot een betere oplossing te laten komen dan zonder mediation. Hij weet uit ervaring dat veel geschillen ontstaan door miscommunicatie en kunnen worden opgelost door goed en onbevooroordeeld naar elkaar te luisteren.

Banning Advocaten is gespecialiseerd in mediation. Onze mediators zijn vanuit hun achtergrond in de advocatuur goed ingevoerd in de zakelijke en persoonlijke belangen van partijen en bieden oplossingsgerichte begeleiding met de juiste (juridische) kennis in huis. Onze mediators zijn gespecialiseerd in arbeidsmediation, scheidings- en familiemediation en zakelijke mediation.

Heeft u een conflict aan de hand of wilt u verdere escalatie of een juridische procedure voorkomen? Neem vooral contact op met een van onze MfN- en/of vFAS-geregistreerde mediators.