Banning Advocaten en Theater aan de Parade slaan handen ineen

05 februari 2024

Met trots kondigen Banning Advocaten en Theater aan de Parade hun partnerschap aan, wat voortkomt uit een gedeelde passie voor bijzondere prestaties, vernieuwende initiatieven en inspirerende uitdagingen. Maar ook de maatschappelijke betrokkenheid die beide organisaties sterk voelen, is een belangrijke pijler onder deze samenwerking.

Versterking lokale gemeenschap

Het partnerschap gaat daarom een stap verder, met als doel bij te dragen aan een levendige gemeenschap. Door gezamenlijk evenementen te organiseren en vernieuwende initiatieven te ontplooien, willen Banning Advocaten en het Theater aan de Parade een verrassende impact maken op ‘s-Hertogenbosch en haar inwoners.

 

Jan-Willem de Tombe, managing partner Banning Advocaten

“Het Theater aan de Parade biedt een unieke mogelijkheid om onze verbondenheid met de stad vanuit een nieuwe invalshoek te verstevigen. Niet alleen via het schitterende theater zelf, maar ook door samen evenementen te organiseren, willen wij bijdragen aan de cultuur in ’s-Hertogenbosch en omstreken.”

 

Alex Kühne, directeur Theater aan de Parade

“Een breed educatieprogramma voor kinderen en jongeren en het ondersteunen van jonge talentvolle theatermakers, dat is een van de speerpunten van Theater aan de Parade. We zijn verheugd dat Banning Advocaten ons hierbij helpt door zich als Partner aan te sluiten. Samen gaan we werken aan mooie activiteiten, veelal met humor als uitgangspunt. Want humor is een mooie manier om verhalen over te brengen, zelfs in de rechtszaal.”