Projectontwikkeling

Nu de economie aantrekt, beginnen projectontwikkelaars weer plannen te maken. Tijdens het gehele ontwikkeltraject spelen juridische aspecten een rol. Ons team begeleidt en adviseert u graag gedurende dit, soms langdurige, traject.

Dit begint al met het kiezen van een samenwerkingsvorm, zoals een Publiek Private Samenwerking (PPS). Wij hebben veel ervaring met grondaankoop, onteigeningen, samenwerkingsovereenkomsten, realisatieovereenkomsten en ontwikkelingsovereenkomsten. Ook hebben wij veel kennis van de juridische aspecten van de inrichting van het openbaar gebied en, in samenwerking met de sectie Bestuursrecht, de aanvraag van een omgevingsvergunning en het doorlopen van bestemmingsplan procedures.

Wij realiseren ons dat u in de projectontwikkeling vaak behoefte heeft aan meer dan alleen juridisch advies. Daarom werken wij in ontwikkeltrajecten samen met vaste partners zoals fiscalisten, bedrijfseconomen en notarissen. Op deze wijze ontzorgen wij u tijdens het volledige traject, zodat u zich bezig kunt houden met uw core business.