Partnerschap

  • Het Noordbrabants Museum
  • Heroes Den Bosch
  • Theater aan de Parade

Het Noordbrabants Museum

 

Banning Advocaten is officieel partner van Het Noordbrabants Museum te ‘s-Hertogenbosch, de stad waar Banning Advocaten al bijna zestig jaar haar hoofdvestiging heeft. In 2016 werd Het Noordbrabants Museum onder andere bekend door de daverend succesvolle Jheronimus Bosch tentoonstelling. Met haar partnerschap levert Banning Advocaten een bijdrage aan de instandhouding van en educatie over de kunst, geschiedenis en cultuur van de provincie Noord-Brabant en de stad ’s-Hertogenbosch.

Banning Advocaten is trotse partner van Heroes den Bosch

 

In 2020 heeft Banning Advocaten een aantal belangrijke stappen in het herpositioneringstraject gezet. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe kernboodschap van onze visie “Challenge me” met bijbehorende uitstraling en nieuwe samenwerkingsverbanden, die we via basketbalclub Heroes Den Bosch zullen gaan uitdragen.

De sportieve ambities van Heroes sluiten perfect aan bij de zakelijke uitdagingen van ons kantoor. Beiden willen uitgedaagd worden en hun professionals laten excelleren. Het enthousiasme, de ambitie en de energie waarmee Heroes Den Bosch de sport beoefent en de club op de kaart zet, is ook kenmerkend voor ons kantoor.

Met trots kondigen we dan ook aan dat de samenwerking tussen Heroes Den Bosch en ons kantoor is verlengd tot en met 2025. Als enthousiaste en trouwe supporter zijn wij regelmatig te vinden in de Maaspoort om dit top team aan te moedigen.

Wij kijken uit naar de voortzetting van onze vruchtbare samenwerking. Samen gaan we op weg naar nieuwe successen en hoogtepunten zowel binnen ons kantoor als op het veld.

 

Theater aan de Parade

 

Met trots kondigen Banning Advocaten en Theater aan de Parade hun partnerschap aan, wat voortkomt uit een gedeelde passie voor bijzondere prestaties, vernieuwende initiatieven en inspirerende uitdagingen. Maar ook de maatschappelijke betrokkenheid die beide organisaties sterk voelen, is een belangrijke pijler onder deze samenwerking.

Versterking lokale gemeenschap

Het partnerschap gaat daarom een stap verder, met als doel bij te dragen aan een levendige gemeenschap. Door gezamenlijk evenementen te organiseren en vernieuwende initiatieven te ontplooien, willen Banning Advocaten en het Theater aan de Parade een verrassende impact maken op ‘s-Hertogenbosch en haar inwoners.

Jan-Willem de Tombe, managing partner Banning Advocaten:

“Het Theater aan de Parade biedt een unieke mogelijkheid om onze verbondenheid met de stad vanuit een nieuwe invalshoek te verstevigen. Niet alleen via het schitterende theater zelf, maar ook door samen evenementen te organiseren, willen wij bijdragen aan de cultuur in ’s-Hertogenbosch en omstreken.”

Alex Kühne, directeur Theater aan de Parade:

“Een breed educatieprogramma voor kinderen en jongeren en het ondersteunen van jonge talentvolle theatermakers, dat is een van de speerpunten van Theater aan de Parade. We zijn verheugd dat Banning Advocaten ons hierbij helpt door zich als Partner aan te sluiten. Samen gaan we werken aan mooie activiteiten, veelal met humor als uitgangspunt. Want humor is een mooie manier om verhalen over te brengen, zelfs in de rechtszaal.”