Maatschappelijke betrokkenheid

Banning Advocaten hecht veel belang aan ontwikkeling en het leveren van een bijdrage aan de maatschappij. Regelmatig zet Banning Advocaten haar medewerkers in voor maatschappelijke, sportieve en culturele initiatieven.

Het Noordbrabants Museum

Daarnaast is Banning Advocaten officieel partner van Het Noordbrabants Museum te ’s-Hertogenbosch, de stad waar Banning Advocaten al meer dan 50 jaar haar hoofdvestiging heeft. In 2016 werd Het Noordbrabants Museum onder andere bekend door de daverend succesvolle Jheronimus Bosch tentoonstelling. Met haar partnerschap levert Banning Advocaten een bijdrage aan de instandhouding van en educatie over de kunst, geschiedenis en cultuur van de provincie Noord-Brabant en de stad ’s-Hertogenbosch.

Bij eventuele vragen over maatschappelijk betrokken ondernemen kunt u contact opnemen met onze afdeling PR, Marketing & Communicatie (073 – 692 77 73 of pr@banning.nl).

Sociale advocatuur

De sociale advocatuur, die grotendeels op basis van toevoegingen cliënten bijstaat, staat al jaren onder druk vanwege de toenemende bezuinigingen. Banning Advocaten stelt in overleg met de Orde van Advocaten van het Arrondissement Oost-Brabant de Banning Opleidingen kosteloos ter beschikking aan advocaten uit de sociale advocatuur, zodat zij hun verplichte opleidingspunten kunnen behalen en tevens gebruik kunnen maken van de kennis en specialisten van Banning Advocaten.