Maatschappelijke betrokkenheid

Banning Advocaten hecht veel belang aan ontwikkeling en het leveren van een bijdrage aan de maatschappij. Regelmatig zet Banning Advocaten haar medewerkers in voor maatschappelijke, sportieve en culturele initiatieven.

  • Quiet Den Bosch
  • Sociale advocatuur

Quiet Den Bosch maakt lawaai voor stille armoede.  Zij verbindt members, sponsoren en supporters in de regio. Samen armoede verzachten door elkaar te versterken. “Vertellen, verzachten en versterken” zijn hierbij belangrijke speerpunten.

Banning Advocaten is verheugd de samenwerking met Quiet aan te gaan in de strijd tegen armoedesituaties. Er liggen mooie initiatieven klaar, die in de nabije toekomst verder zullen worden ontwikkeld.

Met deze samenwerking versterken wij onze betrokkenheid in de regio en dragen wij graag bij aan elementen zoals onderwijs, sport, jeugd, theater en cultuur.

 

Bij eventuele vragen over maatschappelijk betrokken ondernemen kunt u contact opnemen met onze afdeling PR, Marketing & Communicatie (073 – 692 77 73 of pr@banning.nl).

 

De sociale advocatuur, die grotendeels op basis van toevoegingen cliënten bijstaat, staat al jaren onder druk vanwege de toenemende bezuinigingen. Banning Advocaten stelt in overleg met de Orde van Advocaten van het Arrondissement Oost-Brabant de Banning Opleidingen kosteloos ter beschikking aan advocaten uit de sociale advocatuur, zodat zij hun verplichte opleidingspunten kunnen behalen en tevens gebruik kunnen maken van de kennis en specialisten van Banning Advocaten.

 

Bij eventuele vragen over maatschappelijk betrokken ondernemen kunt u contact opnemen met onze afdeling PR, Marketing & Communicatie (073 – 692 77 73 of pr@banning.nl).