Fusie en overname advocaat Jan-Berend Möller versterkt M&A praktijk BANNING

03 april 2018

Jan-Berend Möller is per 1 april 2018 toegetreden als partner bij BANNING N.V. Hij gaat de Ondernemingsrecht en – met name – de Fusie en Overname (M&A) praktijk van BANNING verder versterken. Hij is gespecialiseerd in fusies en overnames, private equity transacties, joint ventures en corporate governance. Daarnaast heeft hij ervaring met compliance vraagstukken. Jan-Berend was hiervoor verbonden aan Loyens & Loeff.

Jan-Berend Möller: “BANNING staat bekend als het gerenommeerde advocatenkantoor in het zuiden van Nederland. Ik denk dat ik met mijn ervaring en achtergrond een goede rol kan spelen in het verder uitbouwen van de M&A praktijk. Ik zie er naar uit om het bestaande M&A team onder leiding van Gaby Heere verder te versterken en bij te dragen aan de verdere groei van de M&A praktijk. De dienstverlening van BANNING kenmerkt zich niet alleen door de hoge kwaliteit,  maar ook de diepgaande marktkennis en full service dienstverlening in combinatie met het uitgebreide lokale en internationale netwerk maakt dat uiterst efficiënt en effectief kan worden geopereerd. De mogelijkheden en kansen die dit alles oplevert, geeft voor mij de doorslag om deze overstap te maken.

Marcus de Bont (bestuursvoorzitter): “Onze M&A praktijk is onder leiding van Gaby Heere sterk gegroeid en om die reden juichen we de komst van Jan-Berend toe ter versterking en verdere uitbouw. Wij denken dat Jan-Berend vanwege  zijn sterke vakinhoudelijke kwaliteiten en track record een uitstekende match vormt met onze bestaande praktijk  en onze ambities. Wij zijn enorm blij met zijn komst en kijken uit naar een succesvolle toekomst.

______

Contactgegevens
Marcus de Bont (m.debont@banning.nl)

Jan-Berend Möller (j.moller@banning.nl)