Masterclass Actualiteiten Aanbestedingsrecht

24 januari 2018

Zit u als bid manager of aanbestedingsspecialist altijd bovenop de actualiteit? En bent u ook benieuwd wat de nieuwe Europese richtlijnen voor u gaan betekenen? Schrijf u dan nu in voor de gratis Masterclass Actualiteiten Aanbestedingsrecht. 

Op 15 januari 2014 zijn in Brussel drie nieuwe Europese aanbestedingsrichtlijnen aangenomen. Dat betekent: nieuwe regels voor klassiek aanbesteden (2014/24/EU), voor speciale sectorbedrijven (2014/25/EU) en voor concessies (2014/23/EU). Uiterlijk op 18 april 2016 moet Nederland deze nieuwe regels voor zover nodig hebben omgezet in de Aanbestedingswet 2012.

Wat deze nieuwe regels in de praktijk precies betekenen en hoe u daarvan gebruik kunt maken, is het onderwerp van het 1e deel van de bijeenkomst. In het 2e deel behandelen wij actualiteiten in het Nederlandse aanbestedingsrecht. Zo blijft u uitstekend op de hoogte.

De Masterclass wordt geleid door Martijn Jongmans en Adriaan Buyserd, advocaten aanbestedingsrecht bij BANNING Legal & Tax.

Schrijf u hier in, u bent van harte welkom. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Claudia van den Brink op telefoonnummer: 073 – 692 77 98 of c.vandenbrink@banning.nl.

Klik hier voor een pdf-bestand van deze uitnodiging.