Vacature: Advocaat-medewerker Familierecht

Functie

Advocaat-medewerker Familierecht

Dienstverband

Fulltime

Expertise

Familie- & Erfrecht

Locatie

Amsterdam

Ervaring

circa tien jaar

Ben jij toe aan die volgende stap in je carrière? Dan dagen wij jou uit! Ter versterking van ons kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste senior advocaat Familierecht.

Ons team

Onze sectie Familie- & Erfrecht bestaat uit tien juristen, waaronder negen advocaten/mediators en één juridisch medewerker. Wij staan een diversiteit aan cliënten bij, van particulieren tot ondernemers, niet alleen regionaal, maar ook nationaal en internationaal. Naast het voeren van de reguliere praktijk wordt doceren en publiceren gestimuleerd.

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken een senior advocaat met circa tien jaar ervaring met een eigen praktijk. Je bent gespecialiseerd in het Familierecht en bij voorkeur heb je de specialisatieopleiding Familierecht van de vFAS afgerond. Je bent in staat om op kwalitatief hoog niveau met de mensen van ons team samen te werken en om ook beginnende collega’s te begeleiden. Verder beschik je over een commerciële instelling en heb je oog voor acquisitiemogelijkheden. Gezien de doorgroeimogelijkheden in het team heb je de drive om onze Familierechtpraktijk in Amsterdam verder uit te bouwen en aan te sturen. Je bent ondernemend en weet dat je samen meer bereikt dan alleen. Je bent ambitieus en wilt Banning Advocaten verder laten groeien.

Wij bieden

  • een marktconform salaris passend bij jouw capaciteiten en ervaringsniveau;
  • een werklocatie in een prachtig kantoorgebouw in de buurt van vele gezellige horeca- gelegenheden in Amsterdam;
  • een werklocatie in een iconisch monumentaal pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch;
  • een ondernemend kantoor met betrokken en gemotiveerde collega’s;
  • veelzijdige en afwisselende werkzaamheden;
  • gezellige interne sociale activiteiten, zoals o.a. het jaarlijks Banning-tennistoernooi, kerstfeest met cabaret, de Tour de Banning borrel, vrijdagmiddag- en themaborrels, Banning Bootcamp Training etc.

 

Interesse?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en stuur jouw sollicitatie (curriculum vitae met motivatie) naar vacature@banning.nl. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Marjolein Hees (073 – 800 09 16 / m.hees@banning.nl).