Vacature: Junior Advocaten Bestuurs- & Omgevingsrecht

Functie

Junior Advocaten Bestuurs- & Omgevingsrecht

Dienstverband

Fulltime

Expertise

Vastgoed, Bouw & Overheid

Locatie

's-Hertogenbosch en/of Amsterdam

Ervaring

minimaal één jaar

Ter versterking van onze sectie Vastgoed, Bouw & Overheid zijn wij op zoek naar één of meerdere jonge, gedreven én enthousiaste advocaten, die gespecialiseerd zijn in het bestuursrecht met de focus op omgevingsrecht of die aantoonbare interesse in dit vakgebied hebben.

Ons team

Onze sectie Vastgoed, Bouw & Overheid bestaat uit zeven enthousiaste, gedreven en ervaren advocaten. De praktijk is zeer divers en daarmee bijzonder uitdagend. Onze klantenkring bestaat o.a. uit overheidsinstanties, ontwikkelaars, bouwbedrijven, financiële instellingen, retailers, beleggers en woningcorporaties.

Ongeveer de helft van de sectie werkt in Amsterdam en de andere helft in ‘s-Hertogenbosch. Wij nodigen kandidaten uit die ofwel in de buurt van Amsterdam wonen ofwel in de buurt van ‘s‑Hertogenbosch.

Binnen de sectie zal jij vooral actief zijn op het gebied van bestuurs-, omgevings-, en mogelijk ook milieurecht. Denk daarbij aan adviseren en procederen over gebiedsontwikkeling, bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen en handhavingskwesties.

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken jonge beginnende advocaten met gemiddeld één tot vijf jaar ervaring. Je hebt een passie voor en/of bent gespecialiseerd in het bestuursrecht / omgevingsrecht. Je bent in staat om op kwalitatief hoog niveau de praktijk mee uit te oefenen en met de mensen van ons team samen te werken. Verder beschik je over een commerciële instelling en wil je jouw acquisitievaardigheden verder ontwikkelen. Je hebt de drive en de ambitie om samen met ons vastgoedteam de praktijk vanuit Amsterdam of ‘s-Hertogenbosch verder uit te bouwen.

Wij bieden

  • een marktconform salaris passend bij jouw capaciteiten en ervaringsniveau;
  • een werklocatie in een prachtig kantoorgebouw in de buurt van vele gezellige horeca- gelegenheden in Amsterdam;
  • een werklocatie in een iconisch monumentaal pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch;
  • een ondernemend kantoor met betrokken en gemotiveerde collega’s;
  • gezellige interne sociale activiteiten, zoals o.a. het jaarlijks Banning-tennis & padel toernooi, kerstfeest met cabaret, de Tour de Banning borrel, vrijdagmiddag- en themaborrels, Banning Bootcamp Training etc.

 

Interesse?

Zie jij deze vacature als een uitdaging? Dan gaan wij deze graag met jou aan. Jouw sollicitatie (curriculum vitae met motivatie) ontvangen wij graag via vacature@banning.nl. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Arjen de Bruijn (06 – 536 644 92 / a.debruijn@banning.nl).