Vacature: Advocaat Vastgoed, Bouw & Overheid

Functie

Advocaat Vastgoed, Bouw & Overheid

Dienstverband

Fulltime

Expertise

Vastgoed, Bouw & Omgeving

Locatie

Amsterdam

Ter versterking van onze sectie Vastgoed, Bouw & Overheid, locatie Amsterdam, zijn wij op zoek naar een energieke, enthousiaste en gedreven advocaat. Het aantal ervaringsjaren is voor ons niet direct van groot belang. Wij hechten meer waarde aan persoonlijkheid, mentaliteit en de juiste drive.

Ons team

Onze sectie Vastgoed, Bouw & Overheid bestaat uit gespecialiseerde vastgoedadvocaten, die adviseren en procederen op het gebied van koop, huur, bouw, projectontwikkeling en omgevingsrecht. Wij staan een diversiteit aan cliënten bij, van investeerders en vastgoedfinanciers tot beleggers, aannemers en projectontwikkelaars zowel nationaal als internationaal. De collega’s in het team zijn ambitieus, direct en nuchter, waarbij gezelligheid en humor zeker niet uit het oog verloren wordt.

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken een advocaat met (enige) ervaring op het liefst meerdere van genoemde gebieden. Je hebt de ambitie om zo snel als mogelijk door te groeien en staat stevig in je schoenen. Met name hechten wij belang aan het vermogen om door te zetten waar anderen zouden stoppen, analytisch denkvermogen en een praktische, commerciële en cliëntgerichte instelling. Je hebt aantoonbaar oog voor commerciële mogelijkheden en bent een leergierige, enthousiaste teamplayer die graag bereid is een paar stappen extra te zetten als dat nodig is. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend.

Wij bieden:

  • uitdagend werk voor mooie klanten;
  • een ondernemend kantoor met betrokken en gemotiveerde collega’s;
  • een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket passend bij jouw capaciteiten en ervaringsniveau;
  • een mooi kantoor in Amsterdam met prachtig uitzicht over de stad;
  • een door de Orde van Advocaten erkend opleidingsinstituut, Banning Opleidingen;
  • deelname aan de Banning Academy Deze interne opleiding (t/m 5e ervaringsjaar) is gericht op het verbeteren van de soft- en hard skills die de kennis en kwaliteit van onze advocaten vergroten én de onderlinge verbinding versterken. De docenten zijn partners van Banning en externe deskundigen.
  • diverse sociale en sportieve activiteiten, zoals het jaarlijkse Banning tennis- en padel toernooi, kerstfeest met cabaret, (thema)borrels (waaronder vastgoedborrels in onze eigen wijnbar) en de Banning Bootcamp Training.

 

Interesse?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en stuur jouw motivatiebrief met curriculum vitae en overige relevante documenten, gericht aan Arjen de Bruijn, naar vacature@banning.nl of klik hiernaast op de sollicitatiebutton. Voor inhoudelijke vragen kun je contact met Arjen opnemen via 06 – 536 644 92 of a.debruijn@banning.nl.