Vacature: Advocaat-medewerker Corporate/M&A

Functie

Advocaat-medewerker Corporate/M&A

Dienstverband

Fulltime | Parttime

Locatie

's-Hertogenbosch

Ervaring

drie tot en met zes jaar

Ter versterking en groei van onze sectie Corporate/M&A, locatie ’s-Hertogenbosch, zijn wij op zoek naar een enthousiaste advocaat-medewerker. Is deze functie op jouw lijf geschreven? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

De sectie Corporate/M&A is een snelgroeiende praktijk met een jong team waarbij je in een gemoedelijke, maar ook professionele sfeer adviseert. Je begeleidt cliënten bij fusies, overnames, investeringen, managementparticipaties, samenwerkingen en herstructureringen. Daarbij wordt nauw samengewerkt met de andere secties binnen ons kantoor. De sectie Corporate/M&A is zowel vanuit ’s-Hertogenbosch als Amsterdam werkzaam, waarbij je als vaste standplaats ’s-Hertogenbosch zal hebben.

Onze cliënten komen bij ons voor service op hoog niveau en persoonlijke aandacht van een klein team.

Wie ben jij?

Een ambitieuze advocaat die graag samen met ons de praktijk verder uitbouwt. Een zelfstandige en ondernemende professional die een praktische en cliëntgerichte instelling heeft. Je vindt het leuk om in een team te werken en als je humor hebt is dat zeker een pré.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een ondernemend nuchter en informeel kantoor met betrokken, gemotiveerde en gezellige collega’s;
  • Een informele en open werksfeer en een gezonde work-life balance;
  • Een marktconform salaris passend bij jouw capaciteiten en ervaringsniveau;
  • Een werklocatie in een iconisch monumentaal pand in het centrum van ‘s-Hertogenbosch (bekijk de 3D-tour hier);
  • De beste begeleiding en uitstekende opleiding met onder andere deelname aan Banning Opleidingen;
  • Leuke sociale en sportieve activiteiten, zoals het jaarlijks tennis en padel toernooi, het kerstfeest met cabaret, diverse thema- en vrijdagmiddagborrels en de bootcamptraining;
  • Een laptop en telefoon zijn uiteraard part of the deal.

 

Als advocaat-medewerker krijg je alle steun in het voeren van je praktijk en heb je al snel zelfstandig contact met cliënten. De senior advocaten in ons team hebben allen gewerkt bij diverse grote advocatenkantoren en dragen hun kennis en ervaring graag over aan veelbelovend nieuw talent.

Zin in? Solliciteer en zet jouw carrière voort bij Banning!

Klik hiernaast op de sollicitatiebutton of stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae gericht aan Lieke van Aarssen naar vacature@banning.nl.

Stel je liever eerst nog een paar vragen? Begrijpelijk! Lieke van Aarssen staat je dan graag te woord. Zij is bereikbaar via 06 – 124 508 40 of l.vanaarssen@banning.nl. Het maken van een assessment kan mogelijk onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld