Team BANNING verslaat Shell, Randstad, Nationale Nederlanden en Mangrove

17 februari 2013

  Op 14 februari 2013 organiseerde de gemeente Rotterdam de finale van de grootste studentencompetitie van Zuid-Holland: The Battle of Excellence. Na eerder reeds de voorrondes te hebben gewonnen, sleepte Team BANNING ook de hoofdprijs in de wacht: een geldprijs en een felbegeerde Letter of Recommendation van burgemeester Achmed Aboutaleb.

The Battle of Excellence is een initiatief van de Gemeente Rotterdam, in samenwerking met commerciële partners Shell, Nationale Nederlanden, Randstad, Mangrove en BANNING Advocaten. Doel is multidisciplinaire teams van topstudenten samen te stellen, die een daadwerkelijke opdracht uitvoeren voor één van de case partners. Degene die de opdracht het beste uitvoert, wint.

Waar tijdens de voorrondes in 2012 vooral samenwerking en concepten werden beoordeeld, werden teams en begeleiders in de finale uitgedaagd om met praktische, uitgewerkte oplossingen te komen. Alle teams bleken hierin geslaagd. De jury noteerde verder dat de studenten blaakten van motivatie en inzet, terwijl vrijwel eenieder een professionele presentatie wist te verzorgen.

BANNING Advocaten is trots dat haar eigen team, bestaande uit Tosca van Zijl, Kyra Luchtenberg, Stefanie Gadellaa en Jacob Noordam, onder begeleiding van Adriaan Buyserd en Birgit Kwinten, uiteindelijk de jury wist te overtuigen. De studenten gaan naar huis met een mooie geldprijs en een felbegeerde Letter of Recommendation van de burgemeester.

Meer informatie over de Battle of Excellence