Nieuwe jas voor de sectie Personen- en Familierecht op de website van BANNING N.V.

31 december 2000

Op de website van BANNING N.V. (www.banning.nl) vindt u onder ‘Expertise’ de verschillende rechtsgebieden waarbinnen BANNING N.V. werkzaam is. Een van de rechtsgebieden is uiteraard het Personen- en Familierecht. Sinds kort is de opmaak van de website waar u informatie over ons rechtsgebied aantreft, aangepast. Wat is er vernieuwd?

Wie zijn wij?

De sectie Personen- en Familierecht van BANNING bestaat uit elf advocaten. Onder de link Familierecht kunt u met iedere advocaat van de sectie ‘digitaal kennismaken’. U kunt van iedere advocaat een visitekaartje downloaden (download vcard). Daarnaast vindt u[NBSP]op de pagina van iedere advocaat de door hem/haar geschreven publicaties terug. Dat is een rijke bron van informatie, voor het geval u bijvoorbeeld de nieuwsbrief er nog eens op wilt naslaan.

Wat doen wij?

Onder de link ‘Expertise’ treft u de juridische vraagstukken binnen het Personen- en Familierecht aan waarin de leden van de sectie Personen [AMP] Familierecht van BANNING N.V. gespecialiseerd zijn.[NBSP] Nieuw op de website is dat u er over een aantal juridische vraagstukken binnen het Personen- en Familierecht een uitgebreide uitleg kunt terug vinden. Zo geeft de internetsite uitgebreide uitleg over het huwelijksvermogensrecht, het alimentatierecht, zorg en gezag, het erfrecht, scheidingsmediation en de nieuwste ontwikkelingen op echtscheidingsgebied: collaborative divorce. Uiteraard is het onmogelijk een uitputtelijke beschrijving van de werkzaamheden van de sectie Personen- Familierecht te maken. Adviezen over en/of rechtsbijstand bij kwesties over bijvoorbeeld naamrecht, adoptie en ondercuratelestelling behoren uiteraard ook tot de werkzaamheden van de sectie van Personen [AMP] Familierecht van BANNING N.V. Schroom dus niet om ook over juridische vraagstukken buiten de op de site genoemde vraagstukken met ??n van onze leden contact op te nemen.

Niet alleen online

Mocht u de informatie over de sectie Personen- en Familierecht nog eens rustig willen nalezen dan kunt u het expertiseprofiel of de leaflet over het huwelijksvermogensrecht afdrukken.

Alimentatieindexeringsbericht

Tenslotte zij opgemerkt dat aan u onder ‘Alimentatierecht’ de mogelijkheid wordt geboden om u aan te melden voor het jaarlijkse indexeringsbericht. Bij aanmelding wordt u eenmaal per jaar per email op de hoogte gebracht van het indexeringspercentage van de kinder- en partneralimentatie.

De sectie Personen- en Familierecht van BANNING N.V. vertrouwt er op dat de nieuwe site voor de internetgebruiker handzaam en vooral informatief is.