Legal500 prijst BANNING Advocaten

expertise:

Mededinging & Regulering

09 april 2015

Het gezaghebbende Legal500 rekent BANNING Advocaten ook dit jaar tot de top van de Nederlandse advocatenkantoren. Het rapport geeft BANNING complimenten voor een gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Het hoofd van de sectie EU & Mededinging, Minos van Joolingen, wordt in het bijzonder vermeld.

Ook dit jaar wordt de sectie EU & Mededinging van BANNING Advocaten internationaal onderscheiden. Gebaseerd op een jaarlijks onderzoek naar de kwaliteit van individuele advocatenkantoren, concludeert Legal500 dat deze sectie zich in de top van de Nederlandse markt bevindt. Minos van Joolingen krijgt van Legal500 in het bijzonder een positief oordeel:

Banning NV receives plaudits for its ‘reasonable fees’ and ‘tailor-made and realistic advice’. The ‘creative’, ‘open-minded’ Minos van Joolingen advises clients on merger control, state aid and cartel investigations and litigation.

Legal500 is een onderzoeksinstituut dat sinds 27 jaar de kwaliteit van individuele advocatenkantoren onderzoekt, in 106 jurisdicties wereldwijd. Ten behoeve van de ranking verwerken de onderzoekers jaarlijks meer dan 250.000 verklaringen, aanbevelingen en andere statements. Van advocaten, maar vooral ook van cliënten en corporate counsel.