De Roze Wolk – Aflevering 4

expertise:

Familie- & Erfrecht

nieuwsbrief:

Wilt u meer weten over dit onderwerp, schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

29 mei 2024

๐Š๐จ๐ฆ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ข๐ž ๐ซ๐จ๐ณ๐ž ๐ฐ๐จ๐ฅ๐ค ๐š๐Ÿ! ๐ŸŒˆ

๐ŸŽ™๏ธ Vandaag gaat de vierde aflevering van de podcastserie โ€œ๐ƒ๐ž ๐‘๐จ๐ณ๐ž ๐–๐จ๐ฅ๐คโ€ live! Marjolein Hees en Anne-Sophie van Hoof gaan deze aflevering in gesprek met gastspreker Prof. Bernard Schols. Het thema van deze aflevering is ๐๐ž ๐ฌ๐š๐ฆ๐ž๐ง๐ฐ๐จ๐ง๐ž๐ซ๐ฌ.

Bernard Schols is hoogleraar successierecht aan de Radboud University Nijmegen en oud-notaris. Hij is daarnaast verhalenverteller met een passie voor het fiscaal erfrecht en in dat kader geeft Bernard lezingen en gaat zelfs het theater in. Tenslotte is hij de auteur van twee boeken โ€œ๐˜๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ด๐˜ตโ€ en โ€œ๐˜๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฅโ€.

Wat als de โ€œroze wolkโ€ van een relatie verandert in een financiรซle nachtmerrie bij een echtscheiding? Heb je het allemaal wel zo goed geregeld als je zelf denkt? Je komt erachter in deze aflevering!

๐˜‹๐˜ถ๐˜ด ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฌ ๐˜ข๐˜ง ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ง๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ช๐˜ข ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ ๐˜ฐ๐˜ถ-๐˜›๐˜ถ๐˜ฃ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ญ, ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜š๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ช๐˜ง๐˜บ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜‰๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ˆ๐˜ฅ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ค๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐ŸŽง . ๐˜‹๐˜ช๐˜ต ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ!

ย  ย  ย