De Roze Wolk – Aflevering 1

expertise:

Familie- & Erfrecht

nieuwsbrief:

Wilt u meer weten over dit onderwerp, schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

28 februari 2024

In relaties spelen emoties vaak een hoofdrol. Verliefdheid en geluk, maar ook de keerzijde: verdriet. Met deze laatste emotie wordt voorafgaand aan een relatie vaak geen rekening gehouden. Veelal wordt er dan niet of weinig gesproken over de zakelijke en financiële kant van de relatie en wat dit voor gevolgen met zich brengt als de relatie wordt verbroken. Wat is hier de oorzaak van? Zit men op de spreekwoordelijke roze wolk vanuit de gedachte dat de relatie toch niet zal eindigen?

Hetzelfde geldt voor overlijden. Een onderwerp dat men niet graag bespreekbaar maakt, terwijl het juist zo belangrijk is om dat goed geregeld te hebben. Ruzie aan de kist wil toch niemand?

Tijdens de podcastreeks “De Roze Wolk” nemen onze kantoorgenoten Marjolein Hees en Anne-Sophie van Hoof u mee door de wereld van het Familie- & Erfrecht en de valkuilen die op de loer liggen. Iedere aflevering worden zij vergezeld van een gastspreker, waaronder mediators, notarissen, fiscalisten en vermogensbeheerders en zullen zij gezamenlijk oplossingen aandragen. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Vandaag trappen zij af met de eerste aflevering, de introductie van deze podcastreeks, waarbij het centrale thema de roze wolk is. Heb je het allemaal zo goed geregeld als dat je zelf denkt? Beluister de eerste aflevering en kom er zelf achter.

Houd onze website, You-Tube kanaal en Spotify in de gaten voor meer afleveringen!