Verbiedende Keynote bij de Lancering van het Juristennetwerk in Rotterdam: Een Gedetailleerde Bespreking

10 juni 2013

Op 30 mei 2013 werd door de gemeente Rotterdam het juristennetwerk LegallYoung’R gelanceerd. De lancering van dit netwerk is onderdeel van een ambitie om Rotterdam nóg aantrekkelijker te maken voor juridische dienstverleners, zoals advocaten, verzekeringsmaatschappijen en banken. Na een intensieve periode van planning en ontwikkeling is het resultaat van dit harde werk eindelijk zichtbaar geworden.

BANNING Advocaten heeft een belangrijke rol gespeeld in de realisatie van dit gemeentelijke netwerk. Een van de adviseurs van de gemeente, Adriaan Buyserd, kreeg de kans om tijdens een bijeenkomst in het stadhuis aan de Coolsingel een toespraak te houden. Tijdens deze presentatie belichtte Buyserd de unieke aspecten van Rotterdam, de no-nonsense manier van zakendoen en hoe aantrekkelijk de stad is voor zakelijke vestigers. BANNING Advocaten is een fervent supporter van dit initiatief en gelooft stellig in de positieve impact die het zal hebben op de regio.

Buyserd’s visie wordt goed geïllustreerd in zijn citaat: “Het zakenleven in Rotterdam is anders dan elders in Nederland. Het gaat hier allemaal sneller, directer en toegankelijker. En dat heeft natuurlijk zijn weerslag op de zakelijke dienstverleners. In Rotterdam moet je meedenken, initiatief tonen. Zo worden we niet alleen als juristen, maar ook als stad steeds beter.” Buyserd is ook een actief lid bij BANNING Advocaten in Rotterdam en ‘s-Hertogenbosch waar hij zich specialiseert in EU & Mededinging. Hij adviseert bedrijven en overheden bij vragen over competitie en oneerlijke handelspraktijken.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Adriaan Buyserd via de email. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Download dan hier onze eBooks en nieuwsbrieven.

Banning lanceert Rotterdams juristennetwerk