BANNING keynote bij lancering Rotterdams juristennetwerk

10 juni 2013

Op 30 mei 2013 lanceerde de gemeente Rotterdam het Rotterdams juristennetwerk LegallYoung’R. Dit heeft ten doel Rotterdam een nog aantrekkelijker vestigingsplaats te maken voor juridische dienstverleners, zoals advocatenkantoren, verzekeringsmaatschappijen en banken. De gemeente was al een tijd bezig met het opzetten van dit netwerk, en na een periode van inspanning is het resultaat nu zichtbaar.

BANNING Advocaten was betrokken bij de voorbereiding van dit gemeentelijke netwerk. Adriaan Buyserd kreeg, als één van de gemeentelijke adviseurs, gelegenheid in het stadhuis aan de Coolsingel een keynote te houden. Bij zijn presentatie legde hij de nadruk op het eigene aan Rotterdam, de manier van zaken doen en de aantrekkelijke vestigingspropositie. BANNING steunt dit initiatief en gelooft ook dat het zeker een impact zal hebben in de regio.

Adriaan Buyserd:

“Werken in Rotterdam is anders dan in de rest van Nederland. Zaken doen gaat hier snel; het is direct en laagdrempelig. Dat vereist een andere houding – ook van zakelijke dienstverleners. Meedenken en ondernemend zijn; daar gaat het om, als jurist in Rotterdam . Dit geeft ook aan hoe Rotterdam als regio groot potentieel heeft om verder te ontwikkelen.”

Adriaan Buyserd werkt bij BANNING Advocaten te Rotterdam en ‘s-Hertogenbosch op de sectie EU & Mededinging. Hij helpt bedrijven en overheden als zij vragen hebben over concurrentie en oneerlijke handelspraktijken.

Meer weten?

Mail Adriaan Buyserd

Op de hoogte blijven? 

Download hier onze eBooks en nieuwsbrieven

Banning Lanceert Rotterdams Juristennetwerk