BANNING Advocaten: Patroon van het Noordbrabants Museum

07 september 2011

De komende vijf jaar zal BANNING Advocaten het Noordbrabants Museum financieel en juridisch ondersteunen en wordt hiermee Patroon van het museum. Het Noordbrabants Museum gaat samen met het Stedelijk Museum ‘s-Hertogenbosch in het nieuwe Museumkwartier gevestigd worden. Dit prachtige complex met 13.650 m2 publieksruimte wordt het grootste museumcomplex van Zuid-Nederland. BANNING Advocaten wil op deze manier bijdragen aan deze mooie ontwikkeling in Zuid-Nederland.

Mark Bannenberg, bestuursvoorzitter BANNING Advocaten is enthousiast over de samenwerking:  "BANNING Advocaten behoort tot de top 20 advocatenkantoren in Nederland. Ook onze sponsoractiviteiten zijn daarmee in overeenstemming. Zo zijn we sinds februari 2011 business partner van PSV. Naast het ondersteunen van PSV hebben wij gezocht naar het ondersteunen van een cultureel project in ‘s-Hertogenbosch, de stad waar wij in 1965 zijn begonnen en altijd zijn gebleven. Wij hebben gekozen voor het Noordbrabants Museum vanwege de rijke collectie, de talrijke  tentoonstellingen en de mogelijkheden om dit in een prachtige ambiance aan onze relaties aan te bieden."

Charles de Mooij, directeur van het Noordbrabants Museum is blij met de nieuwe Patroon: "Aan het prachtige project Museumkwartier leveren de Provincie en Gemeente een belangrijke financiële bijdrage maar ook het bedrijfsleven hebben we hard nodig om dit te realiseren. De sponsors leveren een structurele bijdrage aan het tot stand komen van de inrichting en gezamenlijke faciliteiten in het museumcomplex. Het museum biedt onze sponsoren een sterk platform om kunst en cultuur aan te bieden aan relaties. "