Ontbijtseminar Actualiteiten Privacy 11 oktober 2018

21 augustus 2018

Na de enorme belangstelling van de eerder dit jaar georganiseerde seminars rondom de nieuwe privacy regels, zal op 11 oktober 2018 een actualiteiten seminar over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (‘AVG’) plaatsvinden waarin de eerste ervaringen met u worden gedeeld. Vragen als ‘heeft de Autoriteit Persoonsgegevens (‘AP’) al boetes uitgedeeld?’ komen daarbij uitvoerig aan bod.

Tijdens deze plenaire bijeenkomst staan Silvia Vinken, Karen Knook, Samuel Wiegerinck en Suzan Wolters van het Privacy-team stil bij diverse actualiteiten op het gebied van handhaving, beveiliging en HR en zullen de eerste voorbeelden van privacy handhaving uit de rechtspraak de revue passeren. Ook geven wij u weer een aantal bruikbare tips voor de praktijk.

Uiteraard is er voldoende mogelijkheid om vragen te stellen.

Het aantal beschikbare plaatsen voor dit seminar is beperkt. Schrijft u zich daarom snel in. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

U bent van harte welkom deel te nemen aan dit seminar!

Het programma 
07.30 uur – 08.00 uur: Ontvangst
08.00 uur – 09.30 uur: Presentatie
09.30 uur: Afsluiting

Locatie en parkeren
Het seminar vindt plaats op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch: Spinhuiswal 2, 5211 JG  ‘s-Hertogenbosch.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabijgelegen parkeergarages Wolvenhoek of St.-Jan. De parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

Vragen?
Bij vragen kunt u contact opnemen met de afdeling PR Marketing & Communicatie op telefoonnummer 073 – 692 77 73 of via pr@banning.nl.

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link.