Grand Opening nieuwe pand BANNING in ‘s-Hertogenbosch groot succes!

29 juni 2018

Op woensdag 27 juni 2018 vond de Grand Opening van het nieuwe pand van BANNING plaats.

BANNING is sinds 1 januari 2018 gevestigd in het voormalige Paleis van Justitie aan de Spinhuiswal, een historisch en monumentaal pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch, met een prachtig uitzicht over natuurgebied de Bossche Broek.

Onder toeziend oog van vele kantoorrelaties en medewerkers werd het nieuwe pand feestelijk geopend. Marcus de Bont (bestuursvoorzitter van BANNING), de heer Paul van Rensch (Renschdael, eigenaar van het pand) en prof. mr. Huub Willems (voormalig voorzitter van de Ondernemingskamer die als rechter zijn carrière in het Paleis van Justitie te ’s-Hertogenbosch begon) voerden het woord. De openingshandeling is vervolgens door de heer Van Rensch verricht.

Onder genot van een hapje en drankje en het nodige entertainment werd genodigden de mogelijkheid geboden een kijkje te nemen in dit historische pand. Naast de oude zittingszalen was ook het cellencomplex voor deze gelegenheid toegankelijk.

BANNING kijkt terug op een zeer geslaagde opening en dankt alle aanwezigen, die met het team van BANNING het glas op de toekomst hebben geheven!