Fiscaal advocaat Jan-Willem de Tombe naar BANNING

28 augustus 2017

Jan-Willem de Tombe is per 1 juli 2017 toegetreden als partner bij BANNING N.V. 

Jan-Willem de Tombe houdt zich als fiscaal advocaat met name bezig met de fiscale aspecten van arbeidsrelaties. Hij is gespecialiseerd in belonings- en werknemersparticipatieplannen. Daarnaast is Jan-Willem verbonden aan de Universiteit Leiden en doceert aan de VU Amsterdam (postdoctoraal). Jan-Willem was voorheen partner bij Baker & McKenzie.

Jan-Willem de Tombe:

BANNING staat al sinds jaar en dag bekend als een toegankelijk en betrokken kantoor dat hoogwaardige expertise levert aan ondernemingen en overheden.

Met de komst van BANNING naar Amsterdam oktober vorig jaar, krijgen we in Amsterdam niet alleen toegang tot de Amsterdamse markt, maar zijn we ook beter instaat om onze klanten uit het zuiden van Nederland te bedienen en bij te staan in de Amsterdamse markt, tegen scherpe tarieven. Ik denk dat ik een grote rol kan spelen in marktbewerking/praktijkontwikkeling gezien mijn lange ervaring en netwerk.

Onze dienstverlening kenmerkt zich niet alleen door de hoge kwaliteit. Ook de geïntegreerde fiscaal-juridische aanpak, diepgaande marktkennis en full service dienstverlening in combinatie met het uitgebreide lokale en internationale netwerk maakt dat uiterst effectief kan worden geopereerd.

Dit alles geeft een extra dimensie wat betreft mogelijkheden en samenwerking tussen disciplines en dat was voor mij een belangrijke reden om deze overstap te maken.

______

Over BANNING advocaten & fiscalisten

BANNING is een nationaal en internationaal opererend kantoor op het gebied van legal & tax. Het kantoor bestaat ruim 50 jaar en heeft haar hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch. In 2016 werden kantoren geopend in Amsterdam en Singapore. Het kantoor is full-service en is in staat haar cliënten bij te staan op alle relevante rechtsgebieden. De advocaten van BANNING communiceren in duidelijke taal. BANNING hanteert scherpe tarieven.

Contactgegevens
Marcus de Bont (m.debont@banning.nl)