Banning versterkt M&A-team !

10 maart 2021

Banning versterkt per 1 mei haar M&A-team met de komst van Henk Brat, Paul Hendriks, Peter Kruit en Natalie van Spall. Zij werken al jarenlang samen en zijn zeer ervaren in het begeleiden van M&A trajecten, waaronder de aan- en verkoop van bedrijven, het opzetten van samenwerkingsverbanden en het begeleiden van investeringen. Ook houden zij zich bezig met aandeelhoudersgeschillen en het voeren van ondernemingsrechtelijke procedures, zoals bij de Ondernemingskamer.

“Wij zijn zeer verheugd met de komst van dit M&A team. Hiermee geven wij verdere invulling aan onze visie en ambities. Naast strategische groei als full service kantoor zetten wij in op versterkingen van rechtsgebieden waar cliënten ons het meest nodig hebben, waaronder dus M&A”, aldus managing partner Jan-Willem de Tombe.

“De visie en ambities van Banning sluiten perfect aan bij onze gedachten over hoogwaardige dienstverlening in combinatie met praktische praktijkvoering. Wij kijken ernaar uit om op 1 mei bij dit energieke kantoor aan de slag te gaan”, zegt Henk Brat. 

Henk Brat (partner) is sinds 1997 advocaat en richt zich op ondernemingsrecht. Henk heeft geruime ervaring in het begeleiden van fusies en overnames. Zijn cliënten zijn met name ondernemers en investeringsmaatschappijen.  

Paul Hendriks (partner) is ruim tien jaar werkzaam als advocaat en behandelt zowel M&A-trajecten als geschillen en procedures in ondernemingsrechtelijke zin. Hij werkt vooral voor ondernemers, start-ups en investeerders.

Peter Kruit (advocaat) heeft eerdere ervaring opgedaan als legal consultant in Azië en bij een trustkantoor in Nederland. Peter is sinds 2019 advocaat en is op breed terrein werkzaam binnen het ondernemingsrecht.

Natalie van Spall (legal assistant) heeft een zeer ruime ervaring op het gebied van het ondernemingsrecht. Zij is voor veel cliënten van het team direct aanspreekpunt en vormt daarmee een centrale schakel in het team.