BANNING is trots op drie nieuwe advocaten

30 augustus 2019

Met gepaste trots delen wij mede dat ons kantoor per vandaag drie advocaten rijker is. Het betreft Isabelle Oomen, Lukas Suijkerbuijk en Floortje Eijdems, die alle drie al langere tijd als juridisch medewerker aan BANNING verbonden waren.

Wie zijn de beëdigde advocaten?

Isabelle Oomen is cum laude afgestudeerd voor de Master Ondernemingsrecht. Zij schreef haar masterscriptie op het gebied van cryptovaluta en ICO’s. Sinds oktober 2018 is Isabelle werkzaam bij BANNING op de sectie Ondernemingsrecht, meer in het bijzonder Litigation, Financiering en Insolventie.

Lukas Suijkerbuijk heeft de master International Business Law (met genoegen) afgerond. Gedurende zijn studie heeft hij zich toegelegd op M&A, corporate structuring en het mededingingsrecht. Zijn afstudeerscriptie schreef hij over de ontwikkeling van het toetsingskader van innovatieconcurrentie in het Europese mededingingsrecht, met bijzondere aandacht voor de toepassing daarvan in het kader van de Verordening betreffende de controle op concentraties van ondernemingen. Sinds oktober 2018 werkt Lukas bij BANNING op de sectie Ondernemingsrecht/M&A.

Floortje Eijdems heeft een master Recht & ICT afgerond. Haar scriptie ging over de informatieplichten die van toepassing zijn op Google wat betreft de algemene voorwaarden, het privacy beleid en de informatieplichten die voortvloeien uit het zijn van een dienst van de informatiemaatschappij. Floortjes is sinds januari 2019 werkzaam bij BANNING op de sectie IT & Privacy.

Het team van BANNING wenst hen veel succes toe!