Banning breidt vastgoed-team uit!

expertise:

Vastgoed, Bouw & Omgeving

31 januari 2022

Banning versterkt per 1 februari 2022 haar sectie Vastgoed, Bouw & Overheid met de komst van Arjen de Bruijn, Ellen Krul en Milan van Woensel. Zij maken de overstap vanuit PHAROS Advocaten in Bussum naar onze vestiging in Amsterdam. 

Arjen de Bruijn (aandeelhouder) is sinds 2000 advocaat. Hij heeft eerst bij een bouwbedrijf gewerkt en later bij een tweetal grote advocatenkantoren in Amsterdam, waarna hij in 2005 zijn eigen kantoor oprichtte. Arjen staat voornamelijk bedrijven in de vastgoedbranche bij. Zijn specialisatie ligt met name in het huurrecht, bouwrecht, koop en levering van vastgoed, appartementsrecht/VvE’s, projectontwikkeling en procesrecht, maar ook in internationale vastgoed- en ondernemingsrechtprojecten.  

Ellen Krul (advocaat) is in 2016 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij deed haar master in het internationaal- en Europees (publiek)recht, met de focus op energie-, omgevings-, en overheidsaansprakelijkheid. Ellen werkte vanaf 2015 bij een middelgroot advocatenkantoor (omgevingsrecht). Zij is in 2018 beëdigd  als advocaat en werkt sinds 2019 in het vastgoedteam van Arjen.

Milan van Woensel (advocaat) is in 2019 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij de master Nederlands recht (accent Privaatrecht) heeft afgerond. Vanaf 2019 is Milan werkzaam geweest bij een middelgroot advocatenkantoor (ondernemingsrecht), waarna hij in september 2021 de overstap heeft gemaakt naar de algemene vastgoedpraktijk van Arjen.