Acquisitie van Van Raa door Van Loon Group

06 december 2018

BANNING adviseerde Beheermaatschappij Arie van de Raa B.V. met betrekking tot het verkoopproces van 100% van de aandelen in het kapitaal van Van de Raa Meat & More aan de Van Loon Group, een van de grootste Nederlandse vleesverwerkende bedrijven.

Van de Raa Meat & More is een toonaangevend vleesverwerkingsbedrijf gespecialiseerd in het garen van vlees. Sinds 1991 is Van de Raa Meat & More gevestigd aan de Bolderweg in Almere waar vakmensen kwalitatief hoogwaardige vleesproducten leveren door middel van diverse gaar methoden. De producten zijn verkrijgbaar in een grote variatie van soorten, smaken en gewichten. Zowel Van de Raa als Van Loon Group hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en bedienen grote retailklanten en foodservicebedrijven.

De acquisitie door Van Loon Group zal Van de Raa de gelegenheid bieden gebruik te maken van de supply chain en expertise van Van Loon Group om de organisatie en productie verder te professionaliseren, geheel in de visie van Van Loon Group, die nog verder wenst te groeien.

Het transactieteam van BANNING bestond uit Gaby Heere en Justine Sliwinski in samenwerking met Andries Mak van Waay en Michael Advocaat van Mahler Corporate Finance. Koper werd bijgestaan door Diederik Baas van CORP Advocaten.