Banning adviseert Dealsuite B.V. en haar founders bij een investering door de beursgenoteerde investeringsmaatschappij Value8 in Dealsuite.

Banning adviseerde Dealsuite B.V. en haar founders bij een investering door de beursgenoteerde investeringsmaatschappij Value8 in Dealsuite. Zie hier het persbericht. Value8 verwerft met haar investering een belang van 31 procent in Dealsuite B.V.

Dealsuite (www.dealsuite.com) is een besloten online platform waarop partijen realtime koop-, verkoop- en investeringsprojecten met elkaar kunnen uitwisselen. Het Amsterdamse fintech bedrijf, dat in 2017 werd opgericht, is inmiddels Europees marktleider voor de online matching bij aan- en verkoop van MKB-ondernemingen in Europa. Dealsuite heeft klanten in meer dan 45 landen en heeft dedicated sales en client success teams voor Nederland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Frankrijk, Spanje en de Nordics. Momenteel zijn ruim 1.200 bedrijven beschikbaar via Dealsuite, om een investeerder aan te trekken of voor volledige verkoop. Klanten van Dealsuite zijn professionele partijen, zoals corporate finance adviseurs, private equity partijen en bedrijven op zoek naar acquisitiemogelijkheden.

Het dealteam bestond uit Jan Willem Reesink (lead), Peter Kruit en Henk Brat.

Banning feliciteert Dealsuite en Value8 met de succesvolle afronding van deze transactie.