Banning adviseerde St. Paul bij de overname van de activiteiten van Givaudan/Vika op het gebied van smeltkaas en analoog, geraspte kaas en lucht gedroogde kaas

Banning Advocaten heeft recentelijk de overname begeleid waarbij St. Paul de activiteiten van Givaudan/Vika op het gebied van smeltkaas, geraspte kaas en lucht gedroogde kaas heeft overgenomen. Deze transactie vertegenwoordigt een succesvolle uitbreiding van de activiteiten van St. Paul in de marktsegmenten kant-en-klaar maaltijden, snacks en andere levensmiddelen. St. Paul is door deze overname in staat een breder assortiment producten op het gebied van geraspte kaas en lucht gedroogde kaas aan te bieden.

St. Paul Groep is een middelgroot familiebedrijf en de organisatie is een leidende leverancier van kaas, analoog en vegan oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. St. Paul heeft een sterke positie in Europa, maar ziet haar verkoopvolumes ook in andere delen van de wereld aanzienlijk groeien. De combinatie van St. Paul’s bestaande en de voormalige Givaudan/Vika activiteiten versterkt de positie van St. Paul als een leidende speler in kaasconcepten, met een groot productaanbod op het gebied van kaas, analoog en vegan alternatieven voor een breed scala aan afnemers in de voedingsmiddelenindustrie.