Webinar “de Arbeidsrecht Kerstspecial van Banning”

Expertise

Arbeidsrecht

17 december 2020

Webinar arbeidsrecht over misdragingen van werknemers tijdens (kerst-)feestjes, integriteit, intimidatie en de relevantie van gedragscodes

 

Op de werkvloer én online wordt hard gewerkt. Maar dat is niet genoeg. U wilt ook graag een prettige sfeer en veilige werkomgeving creëren voor uw medewerkers. Met collega’s en leidinggevenden die elkaar enthousiasmeren en stimuleren. Op de werkvloer en daarbuiten. Vaak gaat dat goed. En soms niet. Op bedrijfsfeestjes wordt (te) veel gedronken, goed bedoelde grappen vallen verkeerd en tijdens online meetings slaat de verveling toe. Waar ligt dan de grens? Wat kan wel en wat kan niet? Hoe stelt u grenzen en hoe kunt u die handhaven?

In ons ‘Arbeidsrecht Kerstspecial‘ Webinar staan deze vragen (en de antwoorden erop) centraal. 

Wat kunt u verwachten?

We bespreken in korte tijd een aantal pittige thema’s, die we luchtig hebben verpakt. We behandelen concrete casussen over misdragingen tijdens en na (kerst)borrels, uit de hand gelopen festiviteiten en vertalen die ook naar het huidige online-tijdperk.

Waarom doet u mee? 
Aan de hand van de geschetste praktijksituaties ontvangt u van ons praktische tips. Na het Webinar kunt u nog beter bepalen hoe en waar u de grenzen kunt trekken en tot welke (arbeidsrechtelijke) acties u wel of niet kunt overgaan.
 
Waar en wanneer?
Het Webinar duurt ongeveer 25 minuten en u kunt zelf bepalen op welke dag en tijdstip u dit Webinar bekijkt. Voor dit Webinar hoeft u zich niet op te geven en deelname is geheel kosteloos. Klik hier om naar het Webinar te gaan. 

Vragen?

Heeft u een vraag naar aanleiding van dit Webinar? Laat het ons weten via arbeidsrecht@banning.nl. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met onze PR-afdeling: pr@banning.nl of via 073 – 692 77 73.