Studiereis Familierecht 2019

18 september 2019

BANNING Opleidingen organiseert in 2019 weer een exclusieve studiereis voor familie-erfrechtadvocaten. Dit jaar gaan we naar Napels in Italië! Tijdens deze studiereis wordt hard werken gecombineerd met veel gezelligheid.

Wanneer?

De cursus zal worden gehouden van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 september 2019. We vliegen met zijn allen op dinsdag 17 september 2019 vanuit Amsterdam Schiphol naar Napels en keren op zondag 22 september 2019 in de loop van de dag weer terug.

Tijdens deze studiereis verblijven wij in het schitterende Royal Continental Hotel. Inmiddels hebben zich vijftien cursisten aangemeld. Ons streven is te gaan met maximaal dertig deelnemers.

Programma

Dinsdag 17 september:              Vertrek Schiphol en aankomst in Napels
Woensdag 18 september:         Inleider Bart Breederveld
Donderdag 19 september:        Inleider Louis Zonnenberg
Vrijdag 20 september:                 Inleider Alexander Labohm
Zaterdag 21 september:             Coach Regi Melchers
Zondag 22 september:                Vertrek Napels en aankomst op Schiphol

Docenten en cursusinhoud

Bart Breederveld
Eerste ervaringen beperkte gemeenschap van goederen, lastige aspecten die samenhangen met (de verdeling van) de gemeenschap van goederen, zoals verknochtheid, uitsluitingsclausule en zaaksvervanging en de positie van de ondernemer.

Alexander Labohm
Lastige aspecten rond alimentatie en ondernemer en wijziging partneralimentatieregels.

Louis Zonnenberg
Laatste ontwikkelingen rond huwelijkse voorwaarden, het periodiek verrekenbeding, tegen de achtergrond van de algemene leer en de positie van de ondernemer.

Regi Melchers
Transactionele analyse en doelgericht sturen in de communicatie

Wat gaat deze studiereis u opleveren?

Naast een hoop gezelligheid natuurlijk kennisoverdracht. Bij kennisoverdracht horen punten en voor deze studiereis ontvangt u maar liefst 18 juridische punten en 6 vaardigheidspunten. Naast de cursusuren zal er een ontspannend programma opgesteld worden, waarin ook voldoende tijd zal zitten om Napels samen en individueel te ontdekken. Iedere avond zal er gezamenlijk worden gedineerd in een vooraf uitgekozen restaurant, dat aan de hoogste verwachtingen zal kunnen voldoen.

Cursusprijs

De prijs voor deze studiereis is gelijk gehouden aan de studiereis van vorig jaar in Valencia en bedraagt € 2.900 exclusief BTW op basis van een tweepersoonskamer. Voor een éénpersoonskamer wordt een toeslag gerekend. Voor deze prijs is de studiereis dan wel helemaal compleet, dus met vliegreis, accommodatie, luchthaventransfers, ontbijt, diner en alle cursusfaciliteiten. Wil jouw partner ook graag mee naar het mooie Napels? Dat kan uiteraard! De kosten voor de partner bedragen € 1.450.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd, klik dan hier voor het inschrijfformulier en retourneer deze naar opleidingen@banning.nl. Inschrijving voor deze studiereis geschiedt op volgorde van binnenkomst. Niet vol is jammer, maar vol = helaas vol!