IT-recht

Lees onze blogs >

Informatietechnologie (IT) is altijd in ontwikkeling en vormt de kern van vrijwel iedere organisatie. Meegaan in die ontwikkeling en kunnen vertrouwen op IT is enorm belangrijk. Dit begint bij goede adviezen en afspraken over de impact van IT op uw onderneming door advocaten met zowel technische als juridische kennis.

Twijfelt u of het voorgelegde IT-contract uw organisatie niet te afhankelijk maakt van de IT-leverancier? Verstrekt uw organisatie software of biedt u een SaaS applicatie aan en wilt u de contractuele risico’s zo veel als mogelijk beperken? Wilt u ten behoeve van de continuïteit van uw organisatie zekerheid, maar weigert uw leverancier de broncode af te staan? Heeft u een databank die u wilt beschermen en exploiteren binnen de wettelijke kaders? Bij al deze vragen kunnen onze advocaten u bijstaan.

Daarnaast houden wij technologische ontwikkelingen zoals Artificial Intelligence (AI), Internet of Things (IoT), Data Protection en Big Data nauwlettend in de gaten om u van gepast advies te kunnen voorzien. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling, bescherming of exploitatie van uw producten die gebruik maken van deze technieken.

Ons IT-team denkt graag met u mee in de beste oplossingen voor al uw IT-projecten. Uw tevredenheid staat daarbij centraal. Daarom geven wij pragmatisch advies met een focus op de lange termijn. 

Daag ons uit dit advies aan u te geven. Geen IT-contract is ons te complex!