Legal500 prijst BANNING Advocaten: Een diepgaande blik op hun uitmuntende juridische prestaties

08 april 2015

Het gezaghebbende Legal500 telt dit jaar opnieuw BANNING Advocaten bij de top van de Nederlandse advocatenkantoren. Het rapport waardeert specifiek de gunstige prijs/kwaliteit verhouding van BANNING. Minos van Joolingen, het hoofd van de sectie EU & Mededinging, verdient ook een speciale vermelding.

Zoals gebruikelijk heeft de sectie EU & Mededinging van BANNING Advocaten dit jaar internationale erkenning gekregen. Gebaseerd op hun jaarlijkse kwaliteitsonderzoek van individuele advocatenkantoren trekt Legal500 de conclusie dat deze sectie tot de Nederlandse marktelite behoort. Minos van Joolingen krijgt van Legal500 een specifieke en positieve waardering:

Banning NV wordt geprezen voor zijn ‘redelijke tarieven’ en ‘op maat gemaakte en realistische adviezen’. De ‘creatieve’, ‘ruimdenkende’ Minos van Joolingen adviseert klanten over fusiecontrole, staatssteun en kartelonderzoeken en -processen.

Legal500 is al 27 jaar bezig met het onderzoeken van de kwaliteit van individuele advocatenkantoren in 106 jurisdicties wereldwijd. Voor de ranglijst verwerken de onderzoekers jaarlijks meer dan 250.000 getuigenissen, aanbevelingen en andere verklaringen van zowel advocaten als cliënten en bedrijfsjuristen.

Wilt u meer weten over hoe BANNING uw bedrijf kan ondersteunen?

Neem vrijblijvend contact op met Minos van Joolingen (Contact, LinkedIn)

Wilt u op de hoogte blijven?

Download hier onze eBooks en nieuwsbrieven.