Eervolle Vermelding voor BANNING in Legal500: Een Prestigieuze Erkenning in de Juridische Wereld

18 april 2016

Volgens het jaarlijkse onderzoek naar de kwaliteit van individuele advocatenkantoren moet de sectie Mededinging & Aanbesteding van BANNING ook dit jaar weer worden gerekend tot de top van de Nederlandse markt, zo concludeert Legal500.

BANNING heeft zich de afgelopen jaren internationaal kunnen profileren, als we Legal500 mogen geloven. Een speciale vermelding gaat ook uit naar het hoofd van de sectie, Minos van Joolingen:

“Als een dynamisch bedrijf blijft Banning NV instructies ontvangen van haar langdurige klanten over een breed scala van mededingingsrechtelijke kwesties, terwijl het ook verschillende nieuwe klanten heeft binnengehaald. Minos van Joolingen is ‘gericht’, ‘praktisch’ en ‘bescheiden’.

Eerder was het ook al Legal500 die aangaf dat klanten bij BANNING kunnen rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding:

“Banning NV krijgt lof voor zijn ‘redelijke tarieven’ en ‘op maat gemaakt en realistisch advies’. De ‘creatieve’, ‘open-minded’ Minos van Joolingen adviseert klanten bij fusiecontrole, staatssteun en kartelonderzoeken en rechtszaken.”

Legal500 is een gerenommeerd, onafhankelijk onderzoeksinstituut dat sinds 28 jaar de kwaliteit van individuele advocatenkantoren onderzoekt in maar liefst 106 jurisdicties wereldwijd. Voor de ranglijst verwerken de onderzoekers ieder jaar meer dan 250.000 verklaringen, aanbevelingen en andere statements. Dit komt niet alleen van advocaten, maar vooral ook van klanten en bedrijfsadviseurs.