Kennisbank

27 juni 2022

Meer dan alleen maar kantoor..

Philip van der Ven en Jan-Willem de Tombe vertellen in het interview in Mr. hoe ons kantoorpand in ‘s-Hertogenbosch door middel van een grootschalige renovatie uit een diepe winterslaap is gehaald.

Lees meer >

24 maart 2022

Banning Advocaten: Je krijgt maar één keer de kans

Met je gehele kantoor verhuizen naar het voormalige Paleis van Justitie. Welk advocatenkantoor durft die gelegenheid te grijpen en maakt er vervolgens een warme ontmoetingsplek van? Banning Advocaten natuurlijk. ‘Vanuit deze unieke locatie willen wij een verbindende rol vervullen in de regio’, zegt Jan-Willem de Tombe (49). ‘Denk aan een clubhuis in een paleis.’ Het volledige interview is te lezen via Regio Business.

Lees meer >

04 november 2021

Helemaal hip: volg online een justitiepaleisrenovatie

Het lijkt wel een trend: het online verslag doen van de renovatie van justitiegebouwen. Het voormalige Paleis van Justitie in Den Bosch, waar tot 1999 rechtbank en gerechtshof huisden, wordt sinds een paar jaar door Banning Advocaten gehuurd. Het pand, eveneens een rijksmonument, was toe aan een forse renovatie. Die is via de kantoorwebsite en YouTube te volgen: in vier afleveringen wordt het hele traject in beeld gebracht.  Lees het volledige artikel in Mr. Online. 

Lees meer >

21 oktober 2021

Het kantoorpand inzetten als positionering? Banning doet het!

Deze week verscheen het interview met Jan-Willem de Tombe over de renovatie van ons kantoorpand en de (her)positionering daarvan in Mutsaerts Magazine.

Lees meer >

19 maart 2021

Ingrijpende restauratie van oude Paleis van Justitie: ‘Open voor bijzondere activiteiten’

Het ruim 100 jaar oude gebouw aan de Bossche Spinhuiswal waar het gerechtshof was gevestigd wordt vanaf volgende week ingrijpend gerestaureerd en gerenoveerd. Eigenaar De Renschdael Groep gaat het pand samen met huurder Banning Advocaten opknappen en toekomstbestendig maken. Het moet ook uitnodigender worden. Vanaf begin volgend jaar is één van de statige zittingszalen geschikt als ontmoetingsruimte, als ware het een ‘clubhuis’. 

Lees meer >