Seminar ‘Doing Business in Asia with BANNING’

24 januari 2018

Tips & Tricks voor zakendoen in Zuidoost-Azië en China

Een interactief seminar ter gelegenheid van de introductie van BANNING Singapore

Singapore is de handels hub in Azië en wordt daarbij gezien als de perfecte uitvalsbasis voor het uitbouwen van uw activiteiten naar Zuidoost-Azië en China. In deze economische wereldstad liggen legio kansen. De aanwezigheid van een hoogwaardige financiële sector en de stimuleringsmaatregelen van de Singaporese overheid om buitenlandse ondernemers aan zich te binden, dragen hier in grote mate aan bij. Veelal onbekend is dat Singapore ook uitermate geschikt is als de ultieme hub voor startups, kleine en middelgrote ondernemingen, die zich bezig houden met innovatieve producten en diensten. De Singaporese overheid heeft voor deze ondernemingen bijzondere regels in het leven geroepen om het ondernemen vanuit Singapore aantrekkelijker te maken.

Ziet u toekomstige expansie in Singapore voor uw onderneming? Zakendoen over de grens en daarmee succesvol zijn, blijkt in de praktijk veelal een uitdaging te zijn. Om de stap naar Singapore voor u te vereenvoudigen, hebben wij recentelijk een representative office in Singapore geopend. Door onze aanwezigheid in Singapore hebben wij een netwerk van betrouwbare lokale commerciële en overheidspartners opgebouwd waarmee wij u graag in contact brengen. Daarnaast biedt onze fysieke aanwezigheid in Singapore het voordeel dat wij u bij de communicatie met deze partners kunnen begeleiden en ondersteuning kunnen bieden en bij iedere vervolgstap richting de lokale markt, en andere markten in Zuidoost-Azië en/of China.

Om uw vragen omtrent het vergroten van uw zakelijke kansen in Zuidoost-Azië en China te beantwoorden en om u meer inzicht te geven in de mogelijkheden van onze aanwezigheid in Singapore, nodigen wij u graag uit om dit seminar op 24 oktober 2016 in Amsterdam bij te wonen. Klik hier om de uitnodiging te lezen.

Heeft u vragen?
Neemt u dan contact op met Esra van der Wolk via telefoonnummer 073 – 692 77 09 of per e-mail (e.vanderwolk@banning.nl).

Aanmelden
Klik hier om u aan te melden voor dit seminar. U bent van harte welkom!