ASEAN Business Dialogue

24 januari 2018

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar interessante, nieuwe business opportunities. Overweegt u een stap naar Brunei, Cambodja, de Filipijnen, Indonesië, Laos, Maleisië, Myanmar, Singapore, Thailand of Vietnam? Kom dan op vrijdagmiddag 27 oktobernaar de vierde editie van de ASEAN Business Dialogue, tijdens de bruisende Dutch Design Week in Eindhoven.

BANNING, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Brainport Eindhoven hebben de handen ineen geslagen om u praktische informatie over de economische mogelijkheden in de kansrijke ASEAN landen te bieden. Met 600 miljoen inwoners en een gemiddelde economische groei van 5%, kent de ASEAN regio een snel groeiende middenklasse die uitgebreide exportkansen biedt voor Nederlandse bedrijven.

Programma
13.00 uur          Ontvangst en registratie
13.30 uur          Opening: Keynote van Marc Hendrikse, CEO NTS Group
13.50 uur          Start experttafels (3 rondes)
16.40 uur          Netwerkborrel
18.00 uur          Einde bijeenkomst

Tijdens de experttafels worden er, in informele setting, inhoudelijke thema’s behandeld en ervaringen gedeeld met betrekking tot expansie naar ASEAN landen. Per ronde worden in 50 minuten thema’s als Smart Cities, startups en goederentransport besproken. Meer informatie over de workshops vindt u hier. Daarnaast zijn de Nederlandse ambassades in de ASEAN landen deze middag beschikbaar om u aan te sluiten op hun lokale netwerk.

Aanmelden
Met de kennis en handvatten die u tijdens deze middag krijgt, kunnen u en uw medewerkers de volgende dag al aan de slag! We hopen van harte u te mogen begroeten op 27 oktober aanstaande. Meld u nu aan via deze link.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Sabine van der Aa of Hélène Beerlage via pr@banning.nl.