Vacature: Juridisch medewerker Mededinging & Regulering

Functie

Juridisch medewerker Mededinging & Regulering

Dienstverband

Fulltime

Expertise

Mededinging & Regulering

Locatie

's-Hertogenbosch

Ervaring

Afgestudeerd/beginnend

Opleidingsniveau

Universitair

Ben jij afgestudeerd en klaar voor het echte werk? Ter versterking van onze sectie Mededinging & Regulering, locatie ’s-Hertogenbosch, zijn wij op zoek naar een energieke en enthousiaste juridisch medewerker.

Ons team

Wij beschikken over een enthousiast, ervaren en zeer gedreven Mededinging- & Regulering team. Wij zijn succesvol betrokken (geweest) bij spraakmakende kartel-, fusie- en staatssteunonderzoeken in onder meer de voedingsmiddelenindustrie, de bouw(stoffen)sector, de vastgoedsector, de post- en pakkettensector en de sportsector.

De waardering voor de doelgerichte, succesvolle en betrokken aanpak van de sectie wordt onderschreven door de toonaangevende Legal 500, waarin de sectie al meer dan tien jaar wordt aanbevolen.

De collega’s in het team zijn direct, nuchter en waarderen een goede dosis humor.

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken een juridisch medewerker, die beschikt over een afgeronde universitaire rechtenopleiding en die zich tijdens zijn of haar studie heeft gericht op het gebied van Mededinging & Regulering en Europees Recht. Je hebt de ambitie om zo snel als mogelijk door te groeien en staat stevig in je schoenen. Met name hechten wij belang aan zelfstandigheid, analytisch denkvermogen en een praktische, commerciële en cliëntgerichte instelling. Je hebt oog voor commerciële mogelijkheden en acquisitie en bent een leergierige, enthousiaste teamplayer. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend.

Wij bieden

  • een ondernemend kantoor met betrokken en gemotiveerde collega’s;
  • een marktconform salaris passend bij jouw ervaringsniveau;
  • een werklocatie in een iconisch monumentaal pand in het centrum van ‘s-Hertogenbosch met een tweede vestiging in Amsterdam;
  • veel en afwisselende werkzaamheden;
  • de juiste opleiding en begeleiding met doorgroeimogelijkheden tot advocaat;
  • de nodige interne sociale activiteiten.

 

Interesse?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en stuur jouw motivatiebrief met curriculum vitae en overige van belang zijnde documenten, gericht aan Minos van Joolingen, naar vacature@banning.nl of klik hiernaast op de sollicitatiebutton.