Vacature: Juridisch medewerker/beginnend advocaat-stagiaire Ondernemingsrecht - M&A

Functie

Juridisch medewerker/beginnend advocaat-stagiaire Ondernemingsrecht - M&A

Dienstverband

Fulltime

Expertise

Ondernemingsrecht

Locatie

's-Hertogenbosch en/of Amsterdam

Ben jij afgestudeerd en klaar voor het echte werk? Ter versterking van onze sectie Ondernemingsrecht – M&A, locatie Amsterdam en/of locatie ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een energieke en enthousiaste juridisch medewerker/beginnend advocaat-stagiaire.

Ons team

De sectie Ondernemingsrecht – M&A is een snelgroeiende praktijk met een jong en ambitieus team waarbij je in een informeel, maar ook professioneel team terecht komt. Je begeleidt cliënten bij fusies, overnames, investeringen, managementparticipaties, samenwerkingen, herstructureringen en corporate litigation. Daarbij wordt nauw samengewerkt met de andere secties binnen kantoor zoals arbeidsrecht, vastgoed, mededingingsrecht, IE, IT en privacy.

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken een juridisch medewerker (die beschikt over een afgeronde universitaire rechtenopleiding) of een beginnend advocaat-stagiaire, die zich tijdens zijn of haar studie heeft gericht op het gebied van Ondernemingsrecht. Je hebt de ambitie om zo snel als mogelijk door te groeien en staat stevig in je schoenen. Wij zoeken iemand die zelfstandig is, over analytisch denkvermogen beschikt en een praktische en cliëntgerichte instelling heeft. Je vindt het leuk om in een team te werken en als je humor hebt is dat zeker een pré.

Wij bieden

  • een ondernemend nuchter kantoor met betrokken en gemotiveerde collega’s;
  • een marktconform salaris passend bij jouw capaciteiten en ervaringsniveau;
  • een werklocatie in een iconisch monumentaal pand in het centrum van ‘s-Hertogenbosch (bekijk de 3D-tour hier);
  • een werklocatie in ons moderne kantoor in Amsterdam (tegenover het station Amsterdam Amstel);
  • de juiste (interne en externe) opleiding en begeleiding en deelname aan de Banning Academy;
  • diverse sociale en sportieve activiteiten, zoals het jaarlijks Banning tennis- en padeltoernooi, kerstfeest met cabaret, thema- en vrijdagmiddagborrels en de Banning Bootcamp Training.

Interesse?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Aarzel niet en stuur jouw motivatiebrief met curriculum vitae gericht aan Lieke van Aarssen en Jan Willem Reesink naar vacature@banning.nl of klik hiernaast op de sollicitatiebutton. Voor inhoudelijke vragen kun je ook altijd eerst contact met Lieke opnemen via 06 124 508 40 of l.vanaarssen@banning.nl of met Jan Willem via 06 113 885 54 of j.reesink@banning.nl. Een assessment kan mogelijk onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.