Vacature: Advocaten Vastgoed, Bouw & Overheid

Functie

Advocaten Vastgoed, Bouw & Overheid

Expertise

Vastgoed, Bouw & Overheid

Locatie

Amsterdam

Ervaring

minimaal 2-3 jaar

Banning Advocaten is actief op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen en particulieren relevant zijn. Met een relatief jong en buitengewoon enthousiast team van circa 50 gespecialiseerde advocaten en 25 stafmedewerkers zijn wij dagelijks werkzaam voor een brede groep van nationale en internationale cliënten. Ook plaatsvervangende raadsheren, universitair docenten en echte procestijgers behoren tot ons team. Wij hebben een landelijk erkend opleidingsinstituut en een cassatiepraktijk voor als het echt uitdagend wordt. 

Met onze ondernemende en pragmatische aanpak zijn wij in staat om cliënten optimaal van dienst te zijn. Kwaliteit is vanzelfsprekend: vaktechnische kennis en dienstverlening staan hoog in ons vaandel. De werksfeer laat zich typeren als dynamisch, waarbij geen dag hetzelfde is en jij als onze nieuwe collega continu wordt uitgedaagd. Wij gaan voor persoonlijke betrokkenheid en hebben kantoren in Amsterdam en Den Bosch.

Ben jij toe aan die volgende stap in je carrière? Ter versterking van ons kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar ambitieuze en enthousiaste advocaten Vastgoed Bouw & Overheid

Ons team

Onze sectie Vastgoed Bouw & Overheid beschikt over enthousiaste, gedreven en ervaren advocaten. Wij staan een diversiteit aan cliënten bij, van particulieren tot ondernemers, zowel nationaal als internationaal. De collega’s in het team zijn direct, nuchter, ambitieus en waarderen een goede dosis humor.

 

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken gedreven advocaten met minimaal 2/3 jaar ervaring en een passie voor en/of gespecialiseerd in het vastgoed. Wij zoeken met name advocaten die zowel adviseren als procederen op het gebied van koop, bouw, huur en projectontwikkeling. Verder beschik je over een commerciële instelling en heb je oog voor acquisitiemogelijkheden. Je hebt de drive en de ambitie om samen met ons de praktijk in Amsterdam verder uit te bouwen. Je bent ondernemend en weet dat je samen meer bereikt dan alleen.

Wij bieden

  • een marktconform salaris passend bij jouw capaciteiten en ervaringsniveau;
  • een werklocatie nabij de Amstel in Amsterdam;
  • een ondernemend kantoor met betrokken en gemotiveerde collega’s;
  • leuke interne sociale activiteiten, zoals het jaarlijks Banning-tennistoernooi, kerstfeest met cabaret en vrijdagmiddagborrels.

 

Interesse?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en stuur jouw sollicitatie (curriculum vitae met motivatie) naar vacature@banning.nl. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Arjen de Bruijn (06-53664492 / a.debruijn@banning.nl).