Banning adviseerde TriNed bij het aangaan van de strategische samenwerking met Freedom Internet

TriNed en Freedom Internet zijn een strategische samenwerking aangegaan. TriNed − provider van internet, televisie en vaste telefonie aan zowel particulieren als zakelijke klanten (uitsluitend via glasvezel) − en Freedom − internetprovider met een focus op het gebied van privacy en security − gaan gezamenlijk inkopen en samenwerken op het gebied van support, techniek en…

TriNed en Freedom Internet zijn een strategische samenwerking aangegaan. TriNed − provider van internet, televisie en vaste telefonie aan zowel particulieren als zakelijke klanten (uitsluitend via glasvezel) − en Freedom − internetprovider met een focus op het gebied van privacy en security − gaan gezamenlijk inkopen en samenwerken op het gebied van support, techniek en nog te ontwikkelen diensten. Ook verkrijgt TriNed een minderheidsbelang in Freedom.

Banning is er trots op TriNed te hebben begeleid bij het aangaan van deze strategische samenwerking. Jan Willem Reesink en Peter Kruit hebben dit traject begeleid. Banning wenst TriNed en Freedom Internet veel succes met de samenwerking.

 

Banning adviseerde de aandeelhouder van Djambo Kidsplay bij de verkoop van alle aandelen in Djambo Kidsplay aan Ballorig

Banning adviseerde de aandeelhouder van Djambo Kidsplay bij de verkoop van alle aandelen in Djambo Kidsplay aan Ballorig. Henk Brat, Jan Willem Reesink en Peter Kruit hebben deze transactie begeleid. Banning feliciteert beide partijen met deze transactie!

Banning adviseerde de aandeelhouder van Djambo Kidsplay bij de verkoop van alle aandelen in Djambo Kidsplay aan Ballorig.

Henk Brat, Jan Willem Reesink en Peter Kruit hebben deze transactie begeleid.

Banning feliciteert beide partijen met deze transactie!

Banning adviseerde de aandeelhouders van Horesca Smulders bij de verkoop aan Horesca Lieferink

Banning is er trots op de aandeelhouders van Horesca Smulders te hebben begeleid bij de verkoop aan Horesca Lieferink. Lieke van Aarssen en Peter Kruit hebben deze transactie begeleid. Banning feliciteert beide partijen met deze transactie!

Banning is er trots op de aandeelhouders van Horesca Smulders te hebben begeleid bij de verkoop aan Horesca Lieferink.

Lieke van Aarssen en Peter Kruit hebben deze transactie begeleid.

Banning feliciteert beide partijen met deze transactie!

Banning adviseert Dealsuite B.V. en haar founders bij een investering door de beursgenoteerde investeringsmaatschappij Value8 in Dealsuite.

Banning adviseerde Dealsuite B.V. en haar founders bij een investering door de beursgenoteerde investeringsmaatschappij Value8 in Dealsuite. Zie hier het persbericht. Value8 verwerft met haar investering een belang van 31 procent in Dealsuite B.V. Dealsuite (www.dealsuite.com) is een besloten online platform waarop partijen realtime koop-, verkoop- en investeringsprojecten met elkaar kunnen uitwisselen. Het Amsterdamse fintech…

Banning adviseerde Dealsuite B.V. en haar founders bij een investering door de beursgenoteerde investeringsmaatschappij Value8 in Dealsuite. Zie hier het persbericht. Value8 verwerft met haar investering een belang van 31 procent in Dealsuite B.V.

Dealsuite (www.dealsuite.com) is een besloten online platform waarop partijen realtime koop-, verkoop- en investeringsprojecten met elkaar kunnen uitwisselen. Het Amsterdamse fintech bedrijf, dat in 2017 werd opgericht, is inmiddels Europees marktleider voor de online matching bij aan- en verkoop van MKB-ondernemingen in Europa. Dealsuite heeft klanten in meer dan 45 landen en heeft dedicated sales en client success teams voor Nederland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Frankrijk, Spanje en de Nordics. Momenteel zijn ruim 1.200 bedrijven beschikbaar via Dealsuite, om een investeerder aan te trekken of voor volledige verkoop. Klanten van Dealsuite zijn professionele partijen, zoals corporate finance adviseurs, private equity partijen en bedrijven op zoek naar acquisitiemogelijkheden.

Het dealteam bestond uit Jan Willem Reesink (lead), Peter Kruit en Henk Brat.

Banning feliciteert Dealsuite en Value8 met de succesvolle afronding van deze transactie.

 

Cliënte: Dealsuite

Advocaten: mr. J.W.M. (Jan Willem) Reesink, mr. P.M. (Peter) Kruit, mr. E.A. (Henk) Brat

Transactiedatum: 31/03/2023

Banning adviseert aandeelhouder van de Brands groep bij de verkoop en overdracht van alle aandelen in het kapitaal van Brands Holding B.V.

Banning is er trots op de aandeelhouder van de Brands groep geadviseerd te hebben bij de verkoop en overdracht van alle aandelen in het kapitaal van Brands Holding B.V. aan TEN IV (TransEquity Network). Brands Groep is een familiebedrijf met de professionaliteit van een doortastende en dynamische onderneming. Met een hoofdkantoor en centraal magazijn in…

Banning is er trots op de aandeelhouder van de Brands groep geadviseerd te hebben bij de verkoop en overdracht van alle aandelen in het kapitaal van Brands Holding B.V. aan TEN IV (TransEquity Network).

Brands Groep is een familiebedrijf met de professionaliteit van een doortastende en dynamische onderneming. Met een hoofdkantoor en centraal magazijn in Deurne verzorgt Brands de distributie van batterijen, verlichting en zaklamp-gerelateerde producten binnen de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Het dealteam bestond uit Jan Willem Reesink en Peter Kruit.

Banning feliciteert Brands Beheer en TransEquity Network met de succesvolle afronding van deze transactie.

Het M&A team van Banning heeft een ruime ervaring in het doen van fusies en overnames voor familiebedrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Willem Reesink

Cliënte: Brands Group

Advocaten: mr. J.W.M. (Jan Willem) Reesink, mr. P.M. (Peter) Kruit

Transactiedatum: 25/01/2023

Banning adviseerde de oprichter/enig aandeelhouder van Van Asperen Tandheelkunde

Banning adviseerde de oprichter / enig aandeelhouder van Van Asperen Tandheelkunde bij de verkoop en overdracht van alle aandelen in het kapitaal van 2TH-Care B.V. aan De Tandartsengroep c.q. (een deelneming van) Dutch Dental Group B.V. Van Asperen Tandheelkunde (gevestigd te Bolsward) is een zeer gespecialiseerde en moderne kliniek volledig afgestemd op de hedendaagse vraag naar…

Banning adviseerde de oprichter / enig aandeelhouder van Van Asperen Tandheelkunde bij de verkoop en overdracht van alle aandelen in het kapitaal van 2TH-Care B.V. aan De Tandartsengroep c.q. (een deelneming van) Dutch Dental Group B.V.

Van Asperen Tandheelkunde (gevestigd te Bolsward) is een zeer gespecialiseerde en moderne kliniek volledig afgestemd op de hedendaagse vraag naar tandheelkundige zorg.

Het dealteam bestond uit Jan Willem ReesinkHenk Brat en Peter Kruit

Banning feliciteert Van Asperen Tandheelkunde en de Tandartsengroep met de succesvolle afronding van deze transactie en wenst hen veel succes met hun toekomstige samenwerking.

Het M&A team van Banning heeft een ruime ervaring in het doen van fusies en overnames in de (mond)zorg en staat regelmatig tandartsen bij die hun praktijk aan een tandartsketen verkopen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henk Brat of Jan Willem Reesink

Banning Attorneys advised Klaas Fokkema with its recent investment in Superkop

Banning congratulates Klaas Fokkema with this milestone in his career. Superkop is a company that sells a manually operated, non-electric espresso machine that excels in taste. It is easy to operate and intended for daily use. The machine uses freshly-ground coffee (no plastic capsules), does not require any warm-up, is virtually maintenance-free and most importantly:…

Banning congratulates Klaas Fokkema with this milestone in his career. Superkop is a company that sells a manually operated, non-electric espresso machine that excels in taste. It is easy to operate and intended for daily use. The machine uses freshly-ground coffee (no plastic capsules), does not require any warm-up, is virtually maintenance-free and most importantly: has perfect extraction. The Superkop has been designed to last forever making it a tool for life.

Banning’s dealteam consisted of Henk Brat, Jan Willem Reesink, Ranee van Straaten, Stefanie van Creij en Sophia Wittkämper.

Banning adviseert BMN IJzerwaren bij de overname van Van Engeland, Groothandel voor Bouw en Industrie

Banning is er trots op BMN IJzerwaren te hebben geadviseerd bij de overname van de activiteiten van Van Engeland, Groothandel voor Bouw en Industrie. Per 2 januari 2023 zal Van Engeland, Groothandel voor Bouw en Industrie deel uitmaken van BMN. Het dealteam bestond uit Lieke van Aarssen, Stéfanie van Creij en Rebecca Mooren. Banning feliciteert…

Banning is er trots op BMN IJzerwaren te hebben geadviseerd bij de overname van de activiteiten van Van Engeland, Groothandel voor Bouw en Industrie.

Per 2 januari 2023 zal Van Engeland, Groothandel voor Bouw en Industrie deel uitmaken van BMN.

Het dealteam bestond uit Lieke van Aarssen, Stéfanie van Creij en Rebecca Mooren.

Banning feliciteert BMN met de succesvolle afronding van deze transactie!

 

Banning adviseert Axivate Group Horeca bij de overname van aandelen in het kapitaal van Restaurant ’t Reeuwijkse Hout B.V. en Osteria B.V.

Banning is er trots op Axivate Horeca Group geadviseerd te hebben bij de overname van alle aandelen in het kapitaal van Restaurant ’t Reeuwijkse Hout B.V. en Osteria B.V. Axivate Horeca Group is o.a. verbonden aan PK bar & kitchen (Bilthoven en Utrecht), Stadskasteel Oudaen, vier zaken in de Drieharingstraat in Utrecht (De Markt, Vintage,…

Banning is er trots op Axivate Horeca Group geadviseerd te hebben bij de overname van alle aandelen in het kapitaal van Restaurant ’t Reeuwijkse Hout B.V. en Osteria B.V.

Axivate Horeca Group is o.a. verbonden aan PK bar & kitchen (Bilthoven en Utrecht), Stadskasteel Oudaen, vier zaken in de Drieharingstraat in Utrecht (De Markt, Vintage, De Kleine Parade en Bar-Brasserie BREN), De Roskam in Houten, Cafe Egelantier in Den Dolder, Cafe Restaurant Rust Wat in Blaricum, Van Rossum & Breuren in Woerden en Buitenplaats Slangevegt in Breukelen. De bijzondere locaties en uitstraling zijn karakteristiek voor de horecabedrijven van Axivate.

Door de succesvolle afronding van deze transactie voegt Axivate Horeca Group twee restaurants toe aan haar portfolio. Restaurant ’T Reeuwijkse Hout en Osteria Mercatu bevinden zich beide in natuurgebied de Reeuwijkse Plassen in het Groene Hart.

Een link naar het bijbehorende persbericht vindt u hier.

Banning feliciteert Axivate Horeca Group met de succesvolle afronding van deze transactie.

Banning adviseert BMN IJzerwaren bij de overname van de activiteiten van GBI Jacob Bakker IJzerhandel B.V.

Banning is er trots op BMN IJzerwaren te hebben geadviseerd bij de overname van de activiteiten van GBI Jacob Bakker IJzerhandel B.V. per 1 september 2022. Het dealteam bestond uit Lieke van Aarssen, Jeff van Veen en Rebecca Mooren. Banning feliciteert BMN met de succesvolle afronding van deze transactie!

Banning is er trots op BMN IJzerwaren te hebben geadviseerd bij de overname van de activiteiten van GBI Jacob Bakker IJzerhandel B.V. per 1 september 2022.

Het dealteam bestond uit Lieke van Aarssen, Jeff van Veen en Rebecca Mooren.

Banning feliciteert BMN met de succesvolle afronding van deze transactie!

Cliënte: BMN IJzerwaren

Advocaten: mr. L.M. (Lieke) van Aarssen, mr. R.A.S. (Rebecca) Mooren

Transactiedatum: 01/09/2022