De sectie EU & Mededinging is een aantal jaren geleden opgestart door het aantrekken van ervaren specialisten afkomstig uit de advocatuur in Brussel, het internationale bedrijfsleven en van de Autoriteit Consument & Markt. In een relatief korte periode heeft de sectie zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler op het gebied van het (Europese) mededingingsrecht met een nationale en internationale klantenkring.  

Naast specialisaties als het kartelrecht, staatssteun, concentratiecontrole en het aanbestedingsrecht houdt de sectie zich in de praktijk bezig met het opstellen en het voeren van onderhandelingen inzake internationale commerciële contracten. Daarnaast is de sectie actief in gereguleerde markten en begeleidt zij ondernemingen in procedures bij verschillende toezichthouders, waaronder de Autoriteit Consument en Markt. 

Concurreren in de markt is geen statisch, maar een dynamisch proces. Onze advocaten investeren daarom niet alleen in juridische kennis, maar spannen zich tevens in om op de hoogte te blijven van actuele marktontwikkelingen. De ervaring leert dat wij onze cliënten daardoor nog beter en efficiënter van dienst kunnen zijn. De praktijkgroep houdt u graag als extra service via de blog www.mededinging.co, persoonlijke mailings en seminars op de hoogte van relevante ontwikkelingen. 

De sectie EU & Mededinging wordt aanbevolen in de toonaangevende Legal 500 lijst voor het adviseren van een aantal bekende multinationals en het voeren van enkele omvangrijke kartelprocedures en staatssteun kwesties.