Laatste Nieuws & Juridische Inzichten: Uitspraak van de Hoge Raad over Contractenrecht – Diepgaande Analyse en Standpunten

expertise:

Cassatie

nieuwsbrief:

Wilt u meer weten over dit onderwerp, schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

22 maart 2018

Sinds de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op 25 mei 2018 van kracht is geworden, zijn er nieuwe regels ingesteld voor de verwerking van gegevens van medewerkers. Deze gegevensverwerking is relevant in tal van domeinen, van het beleid rond ziekteverzuim tot het social media-beleid van uw onderneming.

Zoals we allemaal weten, kan het niet naleven van wetgeving én regelgeving leiden tot sancties. Daarom is het van cruciaal belang dat u uw HR-beleid aanpast aan deze nieuwe AVG-wetgeving. Om u hierbij te helpen, biedt BANNING de HR Privacy Scan aan.

Door hier te klikken, kunt u de HR Privacy Scan van BANNING downloaden. Deze uitgebreide tool kan u assisteren in het naleven van de nieuwe regels en voorschriften van de AVG. U verzekerd uw organisatie zo van een voorsprong bij het beschermen van medewerkersgegevens. Mis deze kans niet en stem uw privacybeleid vandaag nog af op de AVG-normen, met de hulp van onze HR Privacy Scan.

Het is duidelijk dat de veranderingen die de AVG met zich meebrengt aanzienlijk zijn, en dat dit invloed kan hebben op uw HR-beleid. We hopen dat de HR Privacy Scan van BANNING u inzicht en hulp kan bieden bij deze veranderingen.