Seminair ‘Een Terugblik op 1,5 Jaar Aanbestedingswet 2012: Een Overzicht van de Huidige Stand van Zaken’

22 oktober 2014

Eerste impressies en evaluatie van de Aanbestedingswet 2012

(27 november 2014, Eindhoven)

We hebben al ruim anderhalf jaar de tijd gehad om te wennen aan de Aanbestedingswet 2012 en het voelt als een goed moment om even stil te staan en te reflecteren op wat we tot nu toe hebben bereikt. Wat is er daadwerkelijk terechtgekomen van de doelstellingen van de wet in de praktijk?

Tijdens het aankomende seminar zullen onze ervaren juristen, Martijn Jongmans en Stéphanie Groothedde, hun inzichten, ervaringen en bevindingen delen met betrekking tot de nieuwe Aanbestedingswet. Ook zullen ze een analyse geven van de meest belangrijke ontwikkelingen in recente jurisprudentie. Onderwerpen die besproken zullen worden, zijn onder andere de Gids Proportionaliteit, foutenherstel, kennisvoorsprong van “zittende leveranciers”, problemen rondom clusteren en splitsen, de motivatieverplichtingen van de aanbestedende dienst en de rol van de Commissie van Aanbestedingsexperts.

Het seminar zal gehouden worden op donderdag 27 november 2014 in het Philips Stadion in Eindhoven.

Voor meer informatie, klik [hier](www.banning.nl/seminar-aanbestedingswet). U kunt zich aanmelden via deze link: www.banning.nl/seminar-aanbestedingswet. Eventuele vragen kunnen gericht worden aan Claudia van den Brink via het volgende telefoonnummer: 073-6927 798, of stuur een email naar: c.vandenbrink@www.banning.nl.