Publicaties

Sieuwert Bruins Slot: specialist franchise

Geplaatst op | Publicatie

Binnen BANNING[NBSP]is[NBSP]Sieuwert[NBSP]Bruins Slot[NBSP]per 1 oktober 2011 het vaste aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van Franchise.[NBSP]Zijn werkzaamheden bestaan uit[NBSP]het opstellen van franchisecontracten, het adviseren van franchisegevers en franchisenemers inzake bestaande contracten en het adviseren en procederen in franchisegerelateerde geschillen.[NBSP]

 

Als specialist[NBSP]binnen het[NBSP](franchise)contractenrecht werkt Sieuwert[NBSP]waar nodig nauw samen met[NBSP]collega-advocaten van[NBSP]andere franchise[NBSP]gerelateerde[NBSP]specialismen,[NBSP]zoals[NBSP]huurrecht, (Europees) mededingingsrecht en intellectuele eigendom.

 

Sieuwert heeft rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en voert[NBSP]bij[NBSP]BANNING een ondernemingsrechtelijke praktijk met de nadruk op[NBSP]commercial[NBSP] en corporate[NBSP]litigation. Sieuwert is gespecialiseerd in het adviseren en procederen in nationale en internationale[NBSP]ondernemingsrechtelijke geschillen.[NBSP]Dit betreffen geschillen[NBSP]inzake overnameclaims,[NBSP][NBSP]Franchise en andere[NBSP]samenwerkingsverbanden, bestuurdersaansprakelijkheid en[NBSP]uiteenlopende handelsgeschillen.

Regelmatig zal Sieuwert seminars gaan organiseren waarbij alle aspecten van Franchise aan bod komen. Ook door de[NBSP]digitale nieuwsbrief ‘Franchise’ die vier keer per jaar verschijnt, zal het laatste nieuws worden gepubliceerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

mr. S.J. (Sieuwert) Bruins Slot
T: +31 (0)73[NBSP]8000 930[NBSP][NBSP][NBSP][NBSP][NBSP][NBSP][NBSP][NBSP][NBSP][NBSP]
E: s.bruinsslot@banning.nl