Overstap Wim Maas naar BANNING

maandag, 1 januari 2001 p>Wim Maas is per 1 november 2008 in dienst getreden bij BANNING in 's-Hertogenbosch. Wim is actief op alle onderdelen van het intellectuele eigendomsrecht, zoals het octrooirecht, het merkenrecht, het modelrecht en het auteursrecht. Naast zijn procespraktijk adviseert hij ondernemingen in verschillende sectoren met betrekking tot handhaving en exploitatie van hun IE-portefeuilles.

[NBSP]In 2003 rondde Wim zijn studie rechten cum laude af. Hierna werkte hij als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek en Howrey. Wim publiceerde enkele artikelen, onder andere in het Bijblad bij de Industri?le Eigendom over de-minimis in het octrooirecht en het niet-geregistreerde gemeenschapsmodel. Hij is redacteur van www.boek9.nl en is lid van de Vereniging voor Reclamerecht en van de Vereniging voor Sport en Recht.

Wim heeft meer dan zeven jaar geleden een studentstage gelopen bij het Bossche advocatenkantoor waar destijds de helft minder advocaten werkzaam waren. Door zijn overstap naar BANNING is Wim weer terug op het oude nest in zijn geliefde provincie.

Gerelateerd aan
Auteur